Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Dark Rebel EdT 125 ml
Dark Rebel EdT 125 ml

Dark Rebel EdT 125 ml

John Varvatos

Dark Rebel er en blanding av velkjente tredufter og uventet skarphet og det unike håndmerket som kjennetegner merket John Varvatos.
760 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Dark Rebel EdT
p88450346
v88450348
John Varvatos
NOK
760

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Dark Rebel er en blanding av velkjente tredufter og uventet skarphet og det unike håndmerket som kjennetegner merket John Varvatos. Duften inneholder spor av jamaikansk rom, sort lær og akkord fra den eksotiske drageskalleblomsten, som er blandet sammen for å gi duften en utemmet kant. Muskatnøttessens gir en søt note, mens svart pepper gir duften ekstra piff. Denne kombinasjonen fungerer utmerket for å kapsle inn duftens følelse av utemmet rastløshet. Inspirert av risikosøkende, rebelske, klassiske bad boy-ikoner, er Dark Rebel lett gjenkjennelig: tøff, berusende og fullstendig uhemmet.
Volum:125 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331