Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

John Varvatos Classic EdT 125 ml

Vurderinger
Velg størrelse
Pris
760 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Classic EdT
p891585
v43603893
John Varvatos
NOK
760
John Varvatos-duften Classic er en vakker kombinasjon av dufttoner som er både velkjente og unike – en ekte klassiker. Duften er skapt av designeren John Varvatos og avspeiler idealene i hans livsstil. Den oser av selvsikkerhet, eleganse og maskulinitet med det perfekte streif av bløthet og letthet som skaper en fantastisk følelse av intimitet. Fra topptonen til basetonen er duften en lokkende orientalsk blanding av krydder og tresorter med et streif av sødme. John Varvatos signaturduft inneholder en rekke unike parfymeingredienser og henvender seg til mannen som setter pris på personlig stil og balanse. Med denne signaturduften føyer John Varvatos maskulinitet og stil til verdenen av herredufter - akkurat slik han har gjort innenfor herremote. Duften er moderne, frekk og sofistikert - og innbyr til en sensuell og samtidig avslappende følelese. Den er like elegant og maskulin som den er fyldig og fengslende.
Volum:
125 ml
EAN:
0873824001016

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet

Omtaler & vurderinger

4.0
Basert på 1 omtaler
Les mer
V
Vilde
15-05-2016
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331