Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Artisan EdT 75 ml

Artisan EdT 75 ml

John Varvatos

John Varvatos ønsket å skape en duft som rommet en følelse av kunsthåndverk, og som samtidig hadde et element av modernitet − og resultatet ble ARTISAN.
560 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Artisan EdT
p891589
v43591478
John Varvatos
NOK
560

Omtaler

Kaja | 04-03-2018
Liker den ikke så godt på kjæresten min og ikke han heller. Den lukter litt surt.

Mer Informasjon

John Varvatos ønsket å skape en duft som rommet en følelse av kunsthåndverk, og som samtidig hadde et element av modernitet − og resultatet ble ARTISAN. Duften har en forfriskende og ren duft av uberørt natur. Den er frisk og fengslende og leder tankerne hen på en lang og avslappende sommerweekend − opplevelsen av naturen i sin reneste og enkleste form.
ARTISAN-flakongen er inspirert av den tradisjonelle lommelerkens rene linjer og avslappede eleganse. Lommelerkeflakongen er omgitt av håndflettet rattan i en lekker karamellfarge, og det gir hver flakong sin helt egen eklektiske karakter. Metallkorken med en sortpatinert finish er smykket med en preget logo. Resultatet er en umiskjennelig følelse av håndlaget luksus som oser av sin egen helt unike sjarm.
Alcohol Denat., Water/Aqua/Eau, Parfum/Fragrance, Limonene, Butylphenyl Methylpropional, Citral, Citronellol, Hexyl Cinnamal, Linalool.
Volum:75 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331