Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 99 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Cologne Collection Edt 5x9 ml
Cologne Collection Edt 5x9 ml
Cologne Collection Edt 5x9 ml

Cologne Collection Edt 5x9 ml

Jo Malone London

En sjanse til å oppdage fem klassiske dufter. Våre Cologne-dufter kan brukes alene eller sammen på huden for å skape en ny kombinasjon. Eksperimenter. Lek.
850 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Cologne Collection Edt
p90540420
v90540421
Jo Malone London
NOK
850

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En sjanse til å oppdage fem klassiske dufter. Våre Cologne-dufter kan brukes alene eller sammen på huden for å skape en ny kombinasjon. Eksperimenter. Lek. Finn din nye signaturduft eller gi noen gaven av å oppdage. Bli inspirert: nyt utsøkte Wild Bluebell eller flørtende Peony & Blush Suede. Prøv en dæsj av friske Lime Basil & Mandarin, etterfulgt av livlige Wood Sage & Sea Salt, eller saftige English Pear & Freesia. Alle i perfekte 9 ml-størrelser i våre ikoniske flasker, klare til å bli med deg hvor som helst.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331