Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Logg inn eller bli medlem i KICKS Club for å samle poeng og ta del av våre eksklusive tilbud!

Wood Sage & Sea Salt Cologne EdT 30 ml

Wood Sage & Sea Salt Cologne EdT 30 ml

Jo Malone London

Slipp unna hverdagen med en tur til den forblåste kysten. Bølgene går hvite, luften er frisk med havsalt og sjøsprut. Levende med en mineralduft fra de rå klippene.
560 kr

Omtaler

Caroline | 08-06-2018
Denne er veldig god. Den er veldig spesiell å beskrive, den lukter friskt og litt maskulint. Jeg er egentlig ikke så glad i det, men denne er god.. Tenker kun på Meghan Markle når jeg lukter denne, da dette er en av hennes signatur dufter!
Ivs | 17-08-2017
Veldig spesiell duft. Den lukter friskt. Har aldri tenkt over at havsalt har en lukt før, men det lukter veldig friskt av havsalt. Det lukter deilig friskt saltvann. Det lukter friskt og rent av denne, samtidig som den er litt dyp og krydret. Perfekt sommerduft. Den er lett og deilig og veldig spesiell. Eneste minuset er at lukten ikke varer lenge nok på meg. Den forsvinner etter noen få timer. Til den prisen så bør lukten holde minst like lenge som de vanlige standard parfymene som til og med koster mindre. Derfor får den fire av fem stjerner fra meg.

Mer Informasjon

Slipp unna hverdagen med en tur til den forblåste kysten. Bølgene går hvite, luften er frisk med havsalt og sjøsprut. Levende med en mineralduft fra de rå klippene. Blandet med den trepregede jordduften av salvie. Livlig, åndelig og fylt av glede.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331