Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Lime Basil & Mandarin Shower Oil 250 ml

Lime Basil & Mandarin Shower Oil 250 ml

Jo Malone London

En mykgjørende dusjolje i vår signaturduft, Lime Basil & Mandarin, en moderne klassiker. Den luksuriøse oljen omdannes i kontakt med vann til et satengmykt skum som renser huden.
340 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

En mykgjørende dusjolje i vår signaturduft, Lime Basil & Mandarin, en moderne klassiker. Den luksuriøse oljen omdannes i kontakt med vann til et satengmykt skum som renser huden. Solsikkefrø-, jojoba- og kokosolje omslutter huden med silkemyk glatthet. Kroppen din etterlates med en diskré duft av lime på en karibisk bris. Forlokkende. Krydret. Vanedannende. Vinner av kategorien Best Bath and Shower i Harper's Bazaars prisutdeling "Beauty Best of the Best".
Volum:250 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331