Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Man Deostick
Man Deostick
p933019
v44913507
Jimmy Choo
NOK
270

Man Deostick

Jimmy Choo

Jimmy Choo MAN har en kraftig friskhet bygget rundt en treaktig, aromatisk Fougère. Duften åpner med klare, levende noter, komplimentert av beroligende lavendel.
270 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Jimmy Choo MAN har en kraftig friskhet bygget rundt en treaktig, aromatisk Fougère. Duften åpner med klare, levende noter, komplimentert av beroligende lavendel. Mandarinessens harmonerer sitrusnotene og blandes med den subtile sødmen til fruktig honningmelon. Rene noter av geranium sammen med ananasblader resulterer i en vibrerende og pulserende duft. I avslutningen tilfører patsjuli kraftfulle, berusende noter i balansert kombinasjon med varmt amberaktig tre.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331