Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Le Male Ultra Intense EdT 125 ml
Le Male Ultra Intense EdT 125 ml

Le Male Ultra Intense EdT 125 ml

Jean Paul Gaultier

Le Male Ultra Intense er en ny tolkning av den populære originalen Le Male fra 1995. Ultra Male er maskulin, intens, forførende og samtidig delikat.
865 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Jonas K.B | 04-12-2018
Denne må dere absolutt prøve ut, har selv hatt denne i et halvt år nå, kjempe god parfyme. Lukter ikke for svakt å ikke for sterkt, Anbefales :-)
Thai Phi Decina Nguyen | 16-09-2016
For ikke lenge siden luktet jeg den for første gang, og jeg ble forelsket med en gang! Og i dag fikk jeg den endelig! Tror denne blir min nye signatur (pleide å være den originale Le Male) Bare bittelitt av den minner meg om den originale, bare at denne er mye søtere og "mørkere", passer best som natte-parfyme :)

Mer Informasjon

Le Male Ultra Intense er en ny tolkning av den populære originalen Le Male fra 1995. Ultra Male er maskulin, intens, forførende og samtidig delikat. Duften er bygd opp av kontrast-noter og er en mer krydret duft i forhold til den originale.
Ultra Intense åpner med sitrus-noter av bergamot, sammen med saftig pære, svart lavendel og mynte. Hjerte-notene består av kryddernoter som spisskummen og kanel, med aromatisk muskatsalvie. Basenotene er svart vanilje, amber og skogsnoter. Duften er laget av Francis Kurkdijan.
Volum:125 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331