Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Essence de Parfum Classique EdP 50 ml

Essence de Parfum Classique EdP 50 ml

Jean Paul Gaultier

Jean Paul Gaultier fornyer sine mest populære dufter Le Male og Classique, og gjør de til "Belle Parfumerie" kreasjoner med en ny touch av eleganse.
875 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Solveig | 19-09-2018
Den beste av alle Classique versjonene! Jeg synes denne lukter langt bedre enn orginalen da den er veldig puddrete og litt "tantete". Denne er mer varm, sensuell og feminin. Prøv denne! Veldig annerledes lukt fra orginalen.

Mer Informasjon

Jean Paul Gaultier fornyer sine mest populære dufter Le Male og Classique, og gjør de til "Belle Parfumerie" kreasjoner med en ny touch av eleganse. Classique Essence de Parfum åpner med en frisk krydret note av ingefær, aldehyder og madarin. Hjertenotene består av jasmin og appelsinblomst, og basen av vanilje, pisket krem, trenoter, benzoin og kasjmir.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331