Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Pit Boss Antiperspirant & Deodorant

Pit Boss Antiperspirant & Deodorant

Jack Black

Jack Black Pit Boss er en drøy deodorant og antiperspirant som gir overlegen beskyttelse mot uønsket lukt og fuktighet uten å irritere huden.
199 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Pit Boss Antiperspirant & Deodorant
p010456
v84944768
Jack Black
NOK
199

Omtaler

Fredrik | 26-10-2019
Denne var ikke bra. Lukten er forferdelig. Jeg har stusset hele dagen på hvorfor det kommer parfymeimpulser og trodde ungene hadde lekt med mors parfyme. Den gang ei, det er meg som stinker.

Mer Informasjon

Jack Black Pit Boss er en drøy deodorant og antiperspirant som gir overlegen beskyttelse mot uønsket lukt og fuktighet uten å irritere huden. Denne transparente, faste deodoranten er enkel å påføre, etterlater ikke spor på huden eller klærne og gir en mild og frisk duft. Dermatologisk testet. Vegansk.
Vri på enden av sticken for å skru opp, påfør sparsomt (to til tre strøk per armhule) bare under armene. La produktet tørke før påkledning. Brukes morgen eller kveld, etter behov.
Aluminum Zirconium Tetrachlorohydrex Gly 20% (anhydrous), Cyclopentasiloxane, PPG-14 Butyl Ether, Stearyl Alcohol, Dimethicone, C12-15 Alkyl Benzoate, Hydrogenated Castor Oil, Fragrance, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Behenyl Alcohol, Glycerin, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Silica, Steareth-100, Tocopheryl Acetate
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331