Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Jack Black Bump Fix Razor Bump & Ingrown Hair Solution 177 ml

Vurderinger
Pris
299 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Bump Fix Razor Bump & Ingrown Hair Solution
p88785012
v88785013
Jack Black
NOK
299
En optimal løsning for å redusere kviser og inngrodde hår samt forebygge nye. Dette allsidige produktet virker ikke bare som en optimal løsning for å redusere utslett og inngrodde hår etter barbering, det har også god effekt på sorte prikker og akne. Med en kraftfull kombinasjon av 2 % salisyl- og melkesyre virker den eksfolierende for å fjerne døde hudceller og bekjempe inngrodde hår ved barbering, pluss at den virker oppløsende på urenheter i huden. Inneholder virkningsfulle fuktighetsgivende og lindrende ingredienser som effektivt motvirker tørrhet og irritasjon.
Brukes på ren hud. Fukt en bomullspad med Bump Fix® Razor Bump & Ingrown Hair Solution og påfør et tynt lag 1–3 ganger daglig på det utsatte området (ansikt, hals, rygg). Skal ikke skylles av. Ved oppstart av behandlingen: påfør 1 gang daglig, gjerne om kvelden, og øk deretter gradvis til 2–3 påføringer daglig. (Obs! For å minimere risikoen for irritasjon og/eller svie, vent 30 minutter etter barbering før du bruker produktet. Påføres før etterbarberingsprodukt, ansiktskrem eller solbeskyttelse.)
Volum:
177 ml
Vekt:
210 g
EAN:
0682223920220
Tips fra KICKS community
Finn ansiktspleien som passer din hud

Finn ansiktspleien som passer din hud

Beauty test: Finn riktig produkter fra Kiehls

Beauty test: Finn riktig produkter fra Kiehls

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331