Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
2 in 1 Cleansing Lotion 150 ml

2 in 1 Cleansing Lotion 150 ml

Jabushe

Daglig rens morgen og kveld er grunnlaget for en frisk og vakker hud.
149 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Roberta | 29-04-2019
Love it. Love it. Need a small amount to do the job.

Mer Informasjon

Daglig rens morgen og kveld er grunnlaget for en frisk og vakker hud. Jabushe Cleansing Lotion er en 2-i-1-rens som effektivt fjerner makeup og urenheter og etterlater huden fuktet, frisk og silkemyk. Jabushe 2 in 1 Cleansing Lotion er beriket med provitamin B5, som hjelper huden med å opprettholde sin naturlige fuktighetsbalanse og motstandskraft, beroliger stresset hud og gir den en naturlig glød. Vegansk produkt. Med 100 % vegansk innhold. Passer til alle hudtyper
Brukes morgen og kveld. Ta litt Jabushe 2 in 1 Cleansing Lotion i fuktede hender og masser lett inn i ansiktet og halsen. Skyll av med lunkent vann. Kan også påføres med en fuktet bomullspad for å fjerne øyemakeup eller som avsluttende toner.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331