Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Bestill senest 14 desember kl. 08.00 for levering innen julaften.

Superhero™ Eyeshadow Palette
Superhero™ Eyeshadow Palette
Superhero™ Eyeshadow Palette
Superhero™ Eyeshadow Palette
ONLY AT KICKS

Superhero™ Eyeshadow Palette

IT Cosmetics

Superhero Eyeshadow Palette er en revolusjonerende øyeskyggepalett med 12 universelt flatterende, superhelt-inspirerte nyanser som gir superjevn, superpleiende ...
435 kr

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Superhero Eyeshadow Palette er en revolusjonerende øyeskyggepalett med 12 universelt flatterende, superhelt-inspirerte nyanser som gir superjevn, superpleiende og superpigmentert farge som varer! Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, inneholder hver av de ultraluksuriøse skyggene hydrolyserte kollagen, silke, peptider og antioksidanter, samt vår innovative Superhero Pigment Power Technology, og byr på et fløyelsmykt, superintenst pigment, som ikke går av før du tar det av! Opplev feilfrie Superhero Nudes, Superhero Neutrals og Superhero Liners, samt den banebrytende Superhero Eye øyeskyggebasen i tre superanvendelige farger, perfekt for alle hudtoner.
Påfør en av Superhero base øyenskyggene på øyelokket og opp til brynbenet som en nøytraliserende,
fargekorrigerende base, og påfør 1-2 av favoritt Superhero Nudes eller Superhero Neutrals-skyggene på øyelokket for å fremheve og lyse opp øynene dine. jobb en Superhero Liner på globallinjen, eller påfør den langs øvre/nedre vippekant for å fullføre superhelt-looken! Superhero 4-in-1 Transforming Super Shadow & Liner Brush.
Se Superhero Eye Chart for mer detaljerte instruksjoner.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331