Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

IT's Your Brush Love Cleanser
ONLY AT KICKS

IT's Your Brush Love Cleanser

IT Cosmetics

Ta vare på børstene dine! Denne milde, alkoholfrie løsningen renser og fukter umiddelbart børstene dine, slik at de varer lenger og påfører makeup-en bedre.
185 kr

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Ta vare på børstene dine! Denne milde, alkoholfrie løsningen renser og fukter umiddelbart børstene dine, slik at de varer lenger og påfører makeup-en bedre. Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger og egnet for selv den mest sensitive hudtypen er IT’s Your Brush Love spekket med pleiende ingredienser som hydrolyserte kollagen, peptider, antioksidanter og vitaminer A, C og E. I tillegg tørker den raskt og er enkel å bruke: Bare spray, tørk av og la den tørke!
Spray direkte på børstehodet. Tørk forsiktig av med et papirlommetørkle for å fjerne overflødig makeup.
Gjenta ved behov. Legg flatt i 60 sekunder. Vask børstene minst en gang i uken for å forlenge levetiden og få mest mulig ut av makeup-en din!
Volum:100 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331