Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

Heavenly Luxe™ You Sculpted!™ You Sculpted Contour & Highlight Brush #18
Heavenly Luxe™ You Sculpted!™ You Sculpted Contour & Highlight Brush #18
ONLY AT KICKS

Heavenly Luxe™ You Sculpted!™ You Sculpted Contour & Highlight Brush #18

IT Cosmetics

Enten du er proff eller akkurat lærer konturering, er denne børsten hemmeligheten bak å gjøre kontureringen enkel — slik at du kan fremheve de beste trekkene dine!
320 kr

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Enten du er proff eller akkurat lærer konturering, er denne børsten hemmeligheten bak å gjøre kontureringen enkel — slik at du kan fremheve de beste trekkene dine! Designet med en smal ergonomisk form og ultramyke prisvinnende syntetiske Heavenly Luxe-hår, som ikke faller av, leverer den nøyaktige, jevne strøk for vakkert skulpturerte kinnbein og mer.
Påfør valgfrie konturnyanser på områder av ansikt eller kropp som du ønsker å minimere.
Konturskyggen din skal være et par nyanser mørkere enn huden din, og etterligne fargen av en naturlig skygge i ansiktet ditt. Tørk av børsten og påfør deretter ditt valg av highlighter på områder som du ønsker å forstørre eller fremheve.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331