Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

Vitality Lip Flush Stain™ Hydrating Serum Gloss Stain Je Ne Sais Quoi
Vitality Lip Flush Stain™ Hydrating Serum Gloss Stain Je Ne Sais Quoi
ONLY AT KICKS

Vitality Lip Flush Stain™ Hydrating Serum Gloss Stain Je Ne Sais Quoi

IT Cosmetics

Vitality Lip Flush Stain Hydrating Serum Gloss Stain gir høyglans og inneholder rikt pigment for en fantastisk luksuriøs følelse på leppene dine!
245 kr

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Vitality Lip Flush Stain Hydrating Serum Gloss Stain gir høyglans og inneholder rikt pigment for en fantastisk luksuriøs følelse på leppene dine! Og det beste er at glossen etterlater en stain for en flott farge som sitter! Som din nye fuktighetsgivende leppepleie, er glossen infusert med 9 forskjellige smør og oljer, samt Kollagen, Peptider og Fuktighetsgivende Hyaluronsyre. Formelen er beriket med Plommeolje, Kirsebærolje, Shea Butter, Avokadoolje, Arganolje og Jojoba. Full av anti-aldrende antioksidanter inkludert vitaminer A, C, E, Acai, Grønn te og Hvit te.
Påfør Vitality Lip Flush Stain Hydrating Serum Gloss Stai direkte på leppene dine for et ungdommelig utseende,
og en naturlig farge som varer!
Volum:3.4 ml
Farge:Rosa
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331