Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Ombré Radiance Blush™ Je Ne Sais Quoi
Ombré Radiance Blush™ Je Ne Sais Quoi
Ombré Radiance Blush™ Je Ne Sais Quoi
ONLY AT KICKS

Ombré Radiance Blush™ Je Ne Sais Quoi

IT Cosmetics

Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, er Ombré Radiance Blush en matt blush og strålende highlighter i ett produkt!
280 kr
Je Ne Sais Quoi
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Ombré Radiance Blush™
p90510727
v90510728
IT Cosmetics
NOK
280

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, er Ombré Radiance Blush en
matt blush og strålende highlighter i ett produkt! Laget med vår proprietære Drops of Light Technology, kan denne innovative pudderblushen endres fra matt til strålende, slik at du kan tilpasse resultatene dine for den perfekte kombinasjonen av frisk farge og myk glød. Infusert med peptider, antioksidanter, silke og hydrolysert kollagen, er hver av nyansene egnet for alle hudtoner og -typer, og frisker opp hudtonen når du påfører den på eplekinnene, for en naturlig strålende glød!
Stryk favoritt IT Cosmetics-børsten din over Ombré Radiance Blush-compacten og påfør blushen lett på midten av kinnene i oppadgående sirkelbevegelser for en sunn glød. For en "perfect match" så påfør din rouge med IT Cosmetics Heavenly Luxe French Boutique Blush Brush No.4 som hjelper deg å rekke rouges akkurat der den skal være.
Farge:Rosa
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331