Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Your Skin But Better™ CC+ Airbrush Perfecting Powder™ SPF 50+ Tan
Your Skin But Better™ CC+ Airbrush Perfecting Powder™ SPF 50+ Tan
ONLY AT KICKS
NYHET

Your Skin But Better™ CC+ Airbrush Perfecting Powder™ SPF 50+ Tan

IT Cosmetics

Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, er Your Skin But Better CC+ Airbrush Perfecting Powder SPF 50+ et revolusjonerende setting-pudder som gir deg dekke...
375 kr
Tan
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Your Skin But Better™ CC+ Airbrush Perfecting Powder™ SPF 50+
p90510835
v90510837
IT Cosmetics
NOK
375

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, er Your Skin But Better CC+ Airbrush Perfecting Powder SPF 50+ et revolusjonerende setting-pudder som gir deg dekkevne som kan bygges fra helt gjennomskinnelig til full dekning. Det inneholder SPF 50+ bredspektret fysisk solbeskyttelse, og gir en en synlig glattere hud på 30 sekunder! Laget med vår proprietære Drops of Light Technology, forvandler dette lette pudderet huden med et slør av optiske pigmenter som jevner ut huden og kamuflerer og fargekorrigerer skjønnhetsfeil. Med hydrolysert silke, hydrolysert kollagen, niacin og peptider, unngår den å legge seg i linjer og porer - og pleier huden samtidig som den gir en feilfri finish!
For en mykgjørende, feilfri effekt på bare 30 sekunder, jobb pudderet forsiktig inn med favoritt IT Cosmetics-børsten din. , CC+ Airbrush Perfecting Powder SPF 50+ gir en, byggbar full dekning som kan brukes som et setting-putter eller en pudder-foundation. For beste resultat så påfør pudderet med IT Cosmetics Heavenly Luxe Wand Ball Powder Brush No. 6.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331