Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

Your Skin But Better™ CC+ Airbrush Perfecting Powder™ SPF 50+ Medium Tan
ONLY AT KICKS

Your Skin But Better™ CC+ Airbrush Perfecting Powder™ SPF 50+ Medium Tan

IT Cosmetics

Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, er Your Skin But Better CC+ Airbrush Perfecting Powder SPF 50+ et revolusjonerende setting-pudder som gir deg dekke...
375 kr

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, er Your Skin But Better CC+ Airbrush Perfecting Powder SPF 50+ et revolusjonerende setting-pudder som gir deg dekkevne som kan bygges fra helt gjennomskinnelig til full dekning. Det inneholder SPF 50+ bredspektret fysisk solbeskyttelse, og gir en en synlig glattere hud på 30 sekunder! Laget med vår proprietære Drops of Light Technology, forvandler dette lette pudderet huden med et slør av optiske pigmenter som jevner ut huden og kamuflerer og fargekorrigerer skjønnhetsfeil. Med hydrolysert silke, hydrolysert kollagen, niacin og peptider, unngår den å legge seg i linjer og porer - og pleier huden samtidig som den gir en feilfri finish!
For en mykgjørende, feilfri effekt på bare 30 sekunder, jobb pudderet forsiktig inn med favoritt IT Cosmetics-børsten din. , CC+ Airbrush Perfecting Powder SPF 50+ gir en, byggbar full dekning som kan brukes som et setting-putter eller en pudder-foundation. For beste resultat så påfør pudderet med IT Cosmetics Heavenly Luxe Wand Ball Powder Brush No. 6.
Volum:9.5 ml
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331