Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

Bye Bye Pores Pressed™ Poreless Finish Airbrush Pressed Powder
Bye Bye Pores Pressed™ Poreless Finish Airbrush Pressed Powder
Bye Bye Pores Pressed™ Poreless Finish Airbrush Pressed Powder
ONLY AT KICKS

Bye Bye Pores Pressed™ Poreless Finish Airbrush Pressed Powder

IT Cosmetics

Bye Bye Pores Pressed Poreless Finish Airbrush Pressed Powder er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, og er det perfekte on-the-go pudderet som demper s...
315 kr

Omtaler

Hanne | 21-11-2018
Lever virkelig opp til navnet sitt «Bye bye pores». Den legger seg fint på huden og gjevner ut porer. Jeg har normal til tørr hud, sliter ofte med at puddere ofte legger seg veldig stygt på de områdene jeg er tørrere men det gjør ikke dette. Virkelig verdt å prøve :) Utrolig bra at kicks har fått it cosmetics!

Mer Informasjon

Bye Bye Pores Pressed Poreless Finish Airbrush Pressed Powder er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, og er det perfekte on-the-go pudderet som demper synligheten av porer og ujevnheter. Dette bestselgende pudderet er tilsatt Bye Bye Pores Optical Blurring Technology™, samt ingredienser som huden din vil elske som silke, hydrolysert kollagen og antioksidanter. Pudderet blir helt gjennomsiktig ved kontakt med huden, uten å legge seg i porer eller linjer. Passer til alle hudtoner og hudtyper, og gir en vakker, glansfri finish både hjemme og på farten.
Bruk din favorittbørste fra IT Cosmetics og sveip på huden for en feilfri finish. Kan brukes alene eller over makeup. For beste resultat så påfør pudderet med IT Cosmetics Heavenly Luxe Wand Ball Powder Brush No. 8.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331