Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Fri frak! Bli medlem og få KICKS-BACK på alt du handler t.o.m 23 desember! Les mer >>

Hello Light Crème™ Highlighter Radiance
Hello Light Crème™ Highlighter Radiance
Hello Light Crème™ Highlighter Radiance
ONLY AT KICKS

Hello Light Crème™ Highlighter Radiance

IT Cosmetics

Utviklet i samarebeid med plastiske kirurger, er Hello Light Créme en fuktighetsgivende krem highlighter som glir enkelt over ujevnheter i huden, gir deg en våk...
245 kr

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Utviklet i samarebeid med plastiske kirurger, er Hello Light Créme en fuktighetsgivende krem highlighter som glir enkelt over ujevnheter i huden, gir deg en våken og strålende look, som får frem dine fineste trekk. Denne revolusjonerende highlighteren er i en universal farge, og inneholde silke, hudrolysert kollagen, peptider og antioksidanter. Ved bruk av proprietære Drops of light Technology, en revolusjonerede, glød-skapende system som etterligner lys og gir illusjon av utjevning gjennom flytende krystaller - gir den en naturlig glød uten glitter.
Påfør Hello light Cream på de områdene i ansiktet som du ønsker å fremheve med ekstra glød - kinnbena, under brynene, pannen, innerst i øyenkroken og på neseryggen, for å skape en glød som varer. Se vedlagt instruksjonsbok for mer informasjon. For en "perfect match" så påfør Helle Light Créme med IT Cosmetics Heavenly Luxe Angeled Radiance Brush No.10.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331