Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Bye Bye Under Eye™ Concealer Medium 20.5
Bye Bye Under Eye™ Concealer Medium 20.5
Bye Bye Under Eye™ Concealer Medium 20.5
Bye Bye Under Eye™ Concealer Medium 20.5
ONLY AT KICKS

Bye Bye Under Eye™ Concealer Medium 20.5

IT Cosmetics

Bye Bye Under Eye er din bestselgende, prisvinnende concealer som gir full dekning som holder hele dagen, og verken sprekker opp eller sklir ut!
245 kr
Medium 20.5
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Sintija | 19-09-2019
Amazing coverage and doesn't feel drying under eyes. Little goes long way
Nina96 | 03-09-2019
Beste concealeren jeg noensinne har prøvd! Helt syk dekkevne! Hadde et stort blåmerke under øyet og den bare forsvant etter jeg tok på denne! Verdt hver eneste krone! Sinnsykt drøy, hatt min i evigheter og den er fortsatt ikke halvtom engang. Må nok si at den creaser litt, selvom den lover at den ikke skal crease. Det gjør alle concealere på meg uansett, men bruker den fortsatt fordi har aldri sett maken til en concealer som dekker så mye og ser naturlig ut på.
Ine | 31-05-2019
Veldig fin dekk evne. Har ikke brukt den mye, men etter en gang, så har jeg aldri hatt en som dekker så godt! Kjøpte i light, men usikker på om den blir litt vel lyst mot sommeren. Nøler ikke med å kjøpe en i medium!

Mer Informasjon

Bye Bye Under Eye er din bestselgende, prisvinnende concealer som gir full dekning som holder hele dagen, og verken sprekker opp eller sklir ut! Concealeren er perfekt til ulike hudtoner og bidrar til å skjule mørke ringer, poser, rødhet, brustne blodkar og andre ujevnheter. Denne revolusjonerende, godt pigmenterte concealeren er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, og er beriket med vitaminer, hydrolysert kollagen, hyaluronsyre og antioksidanter. Vinner av KICKS Beauty Awards 2019: Beste Concealer
Varm en liten mengde Bye Bye Under Eye mellom fingrene, klapp på huden i de områdene du ønsker å dekke. Bye Bye undereye har en tykk konsistent så tenk på at du ikke trenger mye produkt. For en jevn og og enkle påføring, bruk IT Cosmetics Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush No.7. Kan også brukes som en foundation.
Volum:8 ml
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Høy
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331