Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Bye Bye Under Eye™ Concealer Light Natural, Neutral 13.0
Bye Bye Under Eye™ Concealer Light Natural, Neutral 13.0
Bye Bye Under Eye™ Concealer Light Natural, Neutral 13.0
Bye Bye Under Eye™ Concealer Light Natural, Neutral 13.0
ONLY AT KICKS

Bye Bye Under Eye™ Concealer Light Natural, Neutral 13.0

IT Cosmetics

Bye Bye Under Eye er din bestselgende, prisvinnende concealer som gir full dekning som holder hele dagen, og verken sprekker opp eller sklir ut!
245 kr
Light Natural, Neutral 13.0
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Bye Bye Under Eye™ Concealer
p90510850
v94005979
IT Cosmetics
NOK
245

Omtaler

Anne | 08-11-2019
Denne har god og naturlig dekkevne. Den ser faktisk ut som min egen hud, noe som er veldig fint. Den beste måten å bruke den på er ved å varme den opp mellom fingrene før man påfører den på huden. Da smelter den inn mye lettere. Det eneste jeg synes er dumt med den, er at den smudger mascaraen min. Til gjengjeld er den heldigvis lett å fjerne fordi concealeren er så dewy. Når jeg bruker denne, hopper jeg over å påføre mascara på de nedre vippene mine. Prisen kan virke litt høy, men den er helt sykt drøy i bruk, så den varer kjempelenge.
Fabi | 02-10-2019
Bra Concealer til sommer og kombinert/fet hud
Anne | 25-09-2019
Veldig god concealer som holder det den lover. Den dekker veldig godt, creaser omtrent ikke og lite produkt holder en lang vei. Denne kommer til å vare evig. Syns den er litt tykk i konsistens og litt vanskelig å blende, men jobber man lenge nok er det verdt det og ser flawless ut. Veldig fornøyd!

Mer Informasjon

Bye Bye Under Eye er din bestselgende, prisvinnende concealer som gir full dekning som holder hele dagen, og verken sprekker opp eller sklir ut! Concealeren er perfekt til ulike hudtoner og bidrar til å skjule mørke ringer, poser, rødhet, brustne blodkar og andre ujevnheter. Denne revolusjonerende, godt pigmenterte concealeren er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, og er beriket med vitaminer, hydrolysert kollagen, hyaluronsyre og antioksidanter. Vinner av KICKS Beauty Awards 2019: Beste Concealer
Varm en liten mengde Bye Bye Under Eye mellom fingrene, klapp på huden i de områdene du ønsker å dekke. Bye Bye undereye har en tykk konsistent så tenk på at du ikke trenger mye produkt. For en jevn og og enkle påføring, bruk IT Cosmetics Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush No.7. Kan også brukes som en foundation.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331