Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Don't miss out! 100 kr rabatt ved kjøp over 600kr. Logg inn og angi koden FAB19.  Gjelder ordinære priser. T.o.m 24/2.

Bye Bye Under Eye™ Concealer Light
Bye Bye Under Eye™ Concealer Light
Bye Bye Under Eye™ Concealer Light
Bye Bye Under Eye™ Concealer Light
ONLY AT KICKS

Bye Bye Under Eye™ Concealer Light

IT Cosmetics

Bye Bye Under Eye er din bestselgende, prisvinnende concealer som gir full dekning som holder hele dagen, og verken sprekker opp eller sklir ut!
245 kr
Light
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Marianne | 31-01-2019
Helt klart verdens beste concealer! Den er tykk så det er minimalt med produkt man trenger. Bruker denne også som foundation
Eli | 10-01-2019
Min nye favoritt concealer. Den er nokså tykk,men jeg klemmer ut litt på hånden og varmer den opp før jeg påfører den med fingrene. Jeg er lys i huden og fargen light var perfekt for meg.
Tonje | 29-12-2018
God dekkevne, men den er så tacky/tykk og det er vanskelig å få det naturlig og fint selv om jeg bruker beautyblender. Når jeg setter concealeren blir det seende veldig sminket ut selv om jeg bruker et tynt lag med pudder. Synd, for det er veldig god dekkevne på denne.

Mer Informasjon

Bye Bye Under Eye er din bestselgende, prisvinnende concealer som gir full dekning som holder hele dagen, og verken sprekker opp eller sklir ut! Concealeren er perfekt til ulike hudtoner og bidrar til å skjule mørke ringer, poser, rødhet, brustne blodkar og andre ujevnheter. Denne revolusjonerende, godt pigmenterte concealeren er utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, og er beriket med vitaminer, hydrolysert kollagen, hyaluronsyre og antioksidanter.
Varm en liten mengde Bye Bye Under Eye mellom fingrene, klapp på huden i de områdene du ønsker å dekke. Bye Bye undereye har en tykk konsistent så tenk på at du ikke trenger mye produkt. For en jevn og og enkle påføring, bruk IT Cosmetics Heavenly Luxe Complexion Perfection Brush No.7. Kan også brukes som en foundation.
Volum:8 ml
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331