Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Bye Bye Under Eye™ Eye Cream
Bye Bye Under Eye™ Eye Cream
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Bye Bye Under Eye™ Eye Cream

IT Cosmetics

Gi trette øyne et umiddelbart mer våkent uttrykk med Bye Bye Under Eye Eye Cream!
348 kr
435 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Bye Bye Under Eye™ Eye Cream
p90510867
v90510868
IT Cosmetics
NOK
348

Omtaler

Christine | 12-11-2019
En veldig god øyekrem som ga mye fukt og virket lindrende. I motsetning til noen andre her så har jeg ikke opplevd å få hvite prikker eller annet utslag av denne. Bare positivt å si.
Tina | 14-09-2019
Fikk dessverre hvite nupper av den under øyet 😩 Ville like den så mye fordi jeg elsker fuktighetskremen fra samme merke, men er noe i den jeg ikke tåler dessverre.. ellers god konsistens.
Iselin | 11-08-2019
Fikk små, hvite prikker over og under øyet når jeg brukte denne etter bare å brukt den en gang over natten. Anbefales ikke.

Mer Informasjon

Gi trette øyne et umiddelbart mer våkent uttrykk med Bye Bye Under Eye Eye Cream! Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, bidrar denne anti-aldrende, fuktighetsgivende øyekremen til å glatte ut linjer, samtidig som du reduserer synligheten av poser og mørke ringer. Med hjelp av en eksklusiv blå tint som lysner selv de mørkeste skyggene rundt øynene, er denne luksuriøse kremen også fylt med et anti-aldrende kollagen, peptider og hyaluronsyre, samt koffein, vitamin C, kobber, blåalger og agurkekstrakt. Bye Bye Under Eye Eye Cream er perfekt for alle hudtyper, selv de mest sensitive, og bidrar til et yngre utseende i hele øyeområdet!
Påfør Bye Bye Under Eye Eye Cream forsiktig i hele øyeområdet, morgen og kveld . Du vil se gode resultater umiddelbart og over tid! For best resultat, bruk ringfingeren din til å klappe øyekremen forsiktig på hele øyeområdet; under øynene, langs orbitalbenet og under brynene.
Volum:15 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331