Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Bye Bye Under Eye™ Eye Cream
Bye Bye Under Eye™ Eye Cream
ONLY AT KICKS

Bye Bye Under Eye™ Eye Cream

IT Cosmetics

Gi trette øyne et umiddelbart mer våkent uttrykk med Bye Bye Under Eye Eye Cream!
435 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Kari | 09-11-2018
Denne er fantastisk. Anbefales

Mer Informasjon

Gi trette øyne et umiddelbart mer våkent uttrykk med Bye Bye Under Eye Eye Cream! Utviklet i samarbeid med plastiske kirurger, bidrar denne anti-aldrende, fuktighetsgivende øyekremen til å glatte ut linjer, samtidig som du reduserer synligheten av poser og mørke ringer. Med hjelp av en eksklusiv blå tint som lysner selv de mørkeste skyggene rundt øynene, er denne luksuriøse kremen også fylt med et anti-aldrende kollagen, peptider og hyaluronsyre, samt koffein, vitamin C, kobber, blåalger og agurkekstrakt. Bye Bye Under Eye Eye Cream er perfekt for alle hudtyper, selv de mest sensitive, og bidrar til et yngre utseende i hele øyeområdet!
Påfør Bye Bye Under Eye Eye Cream forsiktig i hele øyeområdet, morgen og kveld . Du vil se gode resultater umiddelbart og over tid! For best resultat, bruk ringfingeren din til å klappe øyekremen forsiktig på hele øyeområdet; under øynene, langs orbitalbenet og under brynene.
Volum:15 ml
Få först. Betala sen, Dela upp, Betala Direkt, Banköverföring och Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331