Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vær med å stem på dine favorittprodukter i KICKS Beauty Awards!

Your story - your perfume

Eksperttips
Duft henvender seg til følelsene våre på en måte som ingen andre av sansene gjør. Å bruke en nøye utvalg parfyme er derfor en effektiv måte å vise hvem du er på – eller hvem du har lyst til å være. Både personligheter og situasjoner blir fremhevet og foreviget med rett duft. Parfymer deles ofte inn i såkalte duftfamilier, der de blir kategorisert etter karakteren sin. Hvis du vet hvilken duftfamilie du er mest tiltrukket av, er det lettere å finne nye parfymer til duftgarderoben. Her veileder vi deg blant de tre aller mest populære familiene – floral, fresh og spicy – sånn at du kan finne en ny duftfavoritt til å møte våren med.

Floral – For romantiske gledesspredere

Shop her

Hvem passer den for? Er du en uhelbredelig romantiker, er det stor sannsynlighet for at det er blomsterdufter, som utstråler glede og kjærlighet, som du som regel forelsker deg i.
Hvordan dufter de? Blomstrende parfymer kan være alt fra lette og flørtende til intenst romantiske, avhengig av hvilke blomster som inngår i duftbuketten. Hvite blomster, for eksempel appelsinblomst, gir en frisk sødme, mens pudret rose er en klassisk og superromantisk duftnote som gir mer dybde til duften. Dristig tuberose gir derimot mer attityde.
Hvilke duftnoter er floral? Alle slags blomster regnes for floral. Blant de aller mest populære blomsternotene finner du for eksempel appelsinblomst, rose, sjasmin, tuberose, fresia og liljekonvall.

Fresh – For stilsikre optimister

Shop her

Hvem passer den for? Hvis du liker en tidløs stil, alt som er lyst og friskt og sporty, blir du sikkert oppløftet av friske dufter som gir energi uten å bli dominerende.
Hvordan dufter de? Nydusjede, rene duftnoter gir et superfresht inntrykk og har ofte noter av sitrusfrukter i hjertet. Når sitrus kombineres med grønne duftnoter som gress, blir duften klart utendørsfrisk, mens en blanding med akvatiske innslag dufter som et friskt vindpust fra sjøen.
Hvilke duftnoter er fresh? Sitrusfrukter som sitron, grapefrukt, appelsin og bergamott. Grønne noter av vetiver, gress, mynte, basilikum eller grønn te samt marine duftnoter utstråler samme rene friskhet.

Spicy – For lidenskapelige livsnytere

Shop her

Hvem passer den for?
Duftblandinger med orientalske eller krydrete noter passer for deg som liker å være midtpunktet. Intense dufter som utstråler luksus samsvarer med din lidenskapelige innstilling til livet.
Hvordan dufter de? 
Krydrete dufter blir lekent eventyrlige sammen med friske blomster, og omsluttende varme med søte duftnoter som vanilje eller musk. Med noter av tre, tobakk eller lær gir de i stedet et kraftfullt inntrykk.
Hvilke duftnoter er spicy?
Krydder som pepper, nellik, kardemomme og kanel. Men også dype noter av røkelse og ambra er ofte å finne i krydrede eller orientalske dufter. Noen blomster, for eksempel sjasmin, ylang-ylang og iris, gir også en orientalsk følelse

Les mer

Duftspesial - Høstens herligste parfymenyheter

Trend
Nyhetene høsten 2017 byr på massevis av romantikk og blomster – i alle fall i dufthyllem! Her er parfymenyhetene som du snart vil forelske deg i.

Gucci Bloom - Mesterdesignerens nye duft

Trend
Med sin perfekte balanse mellom eksentrisk sjarm og sans for retrodetaljer har anerkjente Alessandro Michele blåst nytt liv i det tradisjonsrike motehuset Gucci. Nå har mesterdesigneren brukt sin unike stil til å skape en duft: den kommende klassikeren Gucci Bloom.

Zlatan om sin nye parfyme ”Alle kommer til å elske den”

Intervju
Han har ikke bare suksess på fotballbanen, men også i duftbransjen. KICKS treffer Zlatan Ibrahimovic i Manchester for å snakke om hans nye og tredje parfyme, Myth.

Vårens parfymer

Trend
Vårens parfymer er som vårblomstene – sarte og helt fantastiske! Disse fire favorittene blir du snart forelsket i.

100 BON: naturlige parfymer fra Frankrike

Økologisk
Det franske parfymehuset 100 BON lager duftene sine av hundre prosentnaturlige ingredienser. Nå får du de miljøvennlige parfymene hos KICKS!

Zac Efron i eksklusivt intervju med KICKS

Intervju
Han elsker Sverige, og han elsker godlukt. For Zac Efron, aktuell med den nye Baywatch-filmen, er rollen som ny duftambassadør for Hugo Boss en drøm. I et eksklusivt videointervju med Petra Jansdotter på KICKS forteller han om kokos, kjærligheten til bomberjakker og den første parfymedusjen.

Zac Efron nyutnevnt ambassadør for Hugo Boss

Intervju
Det er mer enn ti år siden Zac Efron fikk sitt store gjennombrudd i High School Musical-filmene. Siden den gang har vi sett 29-åringen hovedsakelig i komedier. Han er også nyutnevnt ambassadør for duften Hugo Man.

Parfyme: Flower power

Slik gjør du
Søte, friske, krydret og elegante – det finnes en blomsterduft for alle, uansett hvilken type parfyme du foretrekker. KICKS hjelper deg med å finne din personlige favoritt bland blomsterduftene!

Parfymenyheter: Note to self

Eksperttips
Blomstrete, krydret eller pudderaktig – hvilken duftnote får hjertet ditt til å slå et ekstra slag? KICKS hjelper deg med å finne din favoritt blant sesongens duftnyheter.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331