Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vær med å stem på dine favorittprodukter i KICKS Beauty Awards!

Sesongens mest trendy duftnoter

Eksperttips
Oppdater parfymegarderoben med årets hotteste trender – salte noter, duften av oppkvikkende te og parfymeverdens evige klassiker, rosen.

En ny vår for rosen

Shop dufter med rose

Helt siden parfymehistoriens begynnelse er det blitt fremstilt rosedufter, og nettopp derfor kan denne duftnoten innimellom føles litt kjedelig og gammeldags – men er det noe roseduften har bevist opp gjennom årene, så er det at den er allsidig og stadig kan fornye seg. For hvis du tror at det bare finnes én roseduft, tar du feil. Etter en lang periode med mer tradisjonelle og pudrete rosedufter opplever de friskere variantene nå en ny vår. Diors ikoniske Miss Dior, som ble lansert i sin originalversjon allerede i 1947, kommer nå i en ny, sprudlende variant som har fått navnet Rose N’ Roses. Et annet godt eksempel på den nye generasjonens rosedufter er La Vie Est Belle En Rose, en av de mange versjonene av Lancômes utrolig populære duft, der volumet på rosen er skrudd opp, noe som gir en enda mer crispy og optimistisk parfyme.

Mange av oss forbinder en kopp te med avkobling. Når te brukes som duftnote i parfyme, har det samme velgjørende og oppkvikkende effekt – noe som Elizabeth Ardens alltid like populære duftklassiker White Tea er et perfekt eksempel på. Ulike typer te gir ulik karakter i parfymer. Dufter med grønn te er ofte litt gressaktige og energigivende, hvit te skaper en mer harmonisk følelse, mens svart te gir en mørkere, mer røykaktig karakter. Da Alberto Morillas, en av verdens absolutt fremste parfymeskapere, skulle lage en ny, oppdatert versjon i år av sin ikoniske parfyme, unisexduften CK One, var nettopp te en av de duftnotene han brukte for å fange den naturlig friske og avslappete følelsen som vi alle lengter etter akkurat nå.

En klype salt?

Shop duft

Hva? Salt? I en parfyme? Ja, men det dreier seg ikke om å tilsette ekte salt i dufter, men om å tolke følelsen av salt vi finner for eksempel i frisk sjøluft – noe som var mesterparfymøren Jean-Claude Ellenas inspirasjon da han skapte Anori, den nyeste duften fra det tradisjonsrike parfymehuset Le Couvent. I Valentinos suksessduft Born In Roma er det nettopp den mineralske kjøligheten som de saltaktige notene tilfører, som gir parfymen sin moderne følelse. Den inneholder også klassisk friske noter av vetiver, ingefær, salvie og tre.

Les mer

Duftspesial - Høstens herligste parfymenyheter

Trend
Nyhetene høsten 2017 byr på massevis av romantikk og blomster – i alle fall i dufthyllem! Her er parfymenyhetene som du snart vil forelske deg i.

Gucci Bloom - Mesterdesignerens nye duft

Trend
Med sin perfekte balanse mellom eksentrisk sjarm og sans for retrodetaljer har anerkjente Alessandro Michele blåst nytt liv i det tradisjonsrike motehuset Gucci. Nå har mesterdesigneren brukt sin unike stil til å skape en duft: den kommende klassikeren Gucci Bloom.

Zlatan om sin nye parfyme ”Alle kommer til å elske den”

Intervju
Han har ikke bare suksess på fotballbanen, men også i duftbransjen. KICKS treffer Zlatan Ibrahimovic i Manchester for å snakke om hans nye og tredje parfyme, Myth.

Vårens parfymer

Trend
Vårens parfymer er som vårblomstene – sarte og helt fantastiske! Disse fire favorittene blir du snart forelsket i.

100 BON: naturlige parfymer fra Frankrike

Økologisk
Det franske parfymehuset 100 BON lager duftene sine av hundre prosentnaturlige ingredienser. Nå får du de miljøvennlige parfymene hos KICKS!

Zac Efron i eksklusivt intervju med KICKS

Intervju
Han elsker Sverige, og han elsker godlukt. For Zac Efron, aktuell med den nye Baywatch-filmen, er rollen som ny duftambassadør for Hugo Boss en drøm. I et eksklusivt videointervju med Petra Jansdotter på KICKS forteller han om kokos, kjærligheten til bomberjakker og den første parfymedusjen.

Zac Efron nyutnevnt ambassadør for Hugo Boss

Intervju
Det er mer enn ti år siden Zac Efron fikk sitt store gjennombrudd i High School Musical-filmene. Siden den gang har vi sett 29-åringen hovedsakelig i komedier. Han er også nyutnevnt ambassadør for duften Hugo Man.

Parfyme: Flower power

Slik gjør du
Søte, friske, krydret og elegante – det finnes en blomsterduft for alle, uansett hvilken type parfyme du foretrekker. KICKS hjelper deg med å finne din personlige favoritt bland blomsterduftene!

Parfymenyheter: Note to self

Eksperttips
Blomstrete, krydret eller pudderaktig – hvilken duftnote får hjertet ditt til å slå et ekstra slag? KICKS hjelper deg med å finne din favoritt blant sesongens duftnyheter.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331