Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Le Couvent: en velduftende historie

Intervju
Historien til parfymehuset Le Couvent begynte allerede på 1600-tallet, med Louis Feuillée, som var botaniker og duftleverandør. Men i dag må du ikke være kongelig for å bruke de eksklusive og veganske duftene med naturlige ingredienser. Bli kjent med Le Couvent, som du nå finner eksklusivt hos KICKS.

Le Couvent

Flere produkter

Når ludvig 13.s botaniker Louis Feuillée ikke reiste verden rundt på jakt etter nye planter og duftopplevelser som han kunne levere til kongen, holdt han til i klosteret sitt i Provence. Der laget han parfymer inspirert av de stedene han hadde besøkt, og han brukte selvfølgelig de ulike plantene han hadde oppdaget på reisene sine.
I dag ligger Louis Feuillées livsverk til grunn for Les Couvent Des Minimes, parfymehuset som er hundre prosent vegansk, og som du nå finner eksklusivt hos KICKS.

Hvorfor er det viktig for dere å ha hundre prosent veganske produkter?
– Vi pleier å si at «grønt er det nye svarte». Først og fremst er kjærligheten til naturen en del av vårt DNA, ettersom historien til Le Couvent bygger på botanikk, planter og natur, sier Marie Caroline, viseadministrerende direktør for Le Couvent, til KICKS.

Dere prater også om «the art of sigular perfumes", hva innebærer det?

– Det betyr at vi ønsker å skape dufter som er personlige, slik at du kan finne din egen signaturduft i stedet for å bruke en duft som minner om andre, sier Marie Caroline.

Parfymene er oppdelt i to kategorier – Botanical Colognes og Remarkable Perfumes. Hva er forskjellen?
– Remarkable Perfumes er Eau de Parfums og er inspirert av havner i forskjellige land som Louis Feulliée reiste til som botaniker. De er veldig sensuelle og fremkaller et minne av den unike atmosfæren i hvert enkelt land. Nøkkelordet for Botanical Colognes er friskhet, og de er inspirert av hagene som omgir klosteret Le Couvent Des Minimes. Hver enkelt duft representerer en hage og de plantene, blomstene og trærne som vokser der.

Kan Le Couvents dufter brukes av både menn og kvinner?
– Ja, det er akkurat slik vi jobber. Jeg synes det er nokså gammeldags å tenke at du må holde deg til en viss type duft alt etter om du er mann eller kvinne. Vi mener at du skal velge duft etter hva du selv liker. Du kan være kvinne og elske treaktige dufter, og du kan være mann og like rosenoter. Det er personligheten din som skal styre hvilken parfyme du bruker.

Les mer

Zlatan om sin nye parfyme ”Alle kommer til å elske den”

Intervju
Han har ikke bare suksess på fotballbanen, men også i duftbransjen. KICKS treffer Zlatan Ibrahimovic i Manchester for å snakke om hans nye og tredje parfyme, Myth.

100 BON: naturlige parfymer fra Frankrike

Økologisk
Det franske parfymehuset 100 BON lager duftene sine av hundre prosentnaturlige ingredienser. Nå får du de miljøvennlige parfymene hos KICKS!

Zac Efron i eksklusivt intervju med KICKS

Intervju
Han elsker Sverige, og han elsker godlukt. For Zac Efron, aktuell med den nye Baywatch-filmen, er rollen som ny duftambassadør for Hugo Boss en drøm. I et eksklusivt videointervju med Petra Jansdotter på KICKS forteller han om kokos, kjærligheten til bomberjakker og den første parfymedusjen.

Zac Efron nyutnevnt ambassadør for Hugo Boss

Intervju
Det er mer enn ti år siden Zac Efron fikk sitt store gjennombrudd i High School Musical-filmene. Siden den gang har vi sett 29-åringen hovedsakelig i komedier. Han er også nyutnevnt ambassadør for duften Hugo Man.

Vårens fem mest trendy herreparfymer

Trend
Å velge en duft, er å velge hvem du vil være. Med vårens duftnyheter for menn blir det enkelt å være seg selv – så hvem er du?

Stjernenes parfymeguide: Velg parfyme etter hvilket stjernetegn du er

Eksperttips
La zodiaken veilede deg til den duften som vil fremheve din aller beste personlighet!

Oppdag hele Daisy-familien fra Marc Jacobs

Eksperttips
Oppdag hele Daisy-familien fra Marc Jacobs! KICKS sjefsredaktør forteller om de ulike duftene i familien.

Astroguide: Finn rett parfyme for ditt stjernetegn

Eksperttips
La de tolv stjernetegnene i dyrekretsen veilede deg til de duftnotene som aller best fremhever personligheten din! Ta vår test og finn parfymen som matcher ditt stjernetegn.

Le Couvent DUFTER FRA PARADIS

Trend
Det franske dufthuset Le Couvent tilbyr duftopplevelser med naturlig opprinnelse, og mange av parfymekomposisjonene er inspirert av verdens vakreste steder. Nå lanserer dufthuset tre nye duftdestinasjoner å drømme seg bort til.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331