Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Vi har bursdag! kicks.no feirer 7 år og vi feirer med rabatt på våre mest elskede produkter! Gjelder kun på kicks.no fram til søndag. 

Finn dine nye duftfavoritter

Trend
Har du noen av disse storselgerne i duftgarderoben din? Vi tipser om nærstående dufter med lignende noter som du kommer til å falle for. Her er sesongens mest trendy duftonter.

Fuktig sødme

Sammen med grønn mandarin, blomstrende noter av fre-sia og søt kakao gir appelsinblomsten en feminin touch til Hugo Boss’ storselger The Scent For Her. Like søt og ui-motståelig er den vaniljeduftende Tinharé fra Le Couvent, som også har noter av mandarin. Jean Paul Gaultiers Scandal har søte vaniljenoter i bunnen samt blodappelsin, patsjuli og gardenia i hjertet og toppen.

Nydusjet friskhet

Den populære duften Clean Classic har vært en storselger i over 20 år med sine friske, rene duftnoter. Den superfreshe klassikeren med blant annet sitrusfrukter og musk minner om Philosophys Pure Grace, som også inneholder nettopp sitrus og musk. Acqua di Gioia fra Giorgio Armani utstråler samme rene friskhet. Du kan lese mange omtaler om den på kicks.no, der den får topp karakter av KICKS Club-medlemmer.

Varmt og feminint

La Vie Est Belle fra Lancôme ble lansert i 2012 og er av de mest solgte duftene i hele verden. Det er lett å bli glad i denne luksuriøse duftkomposisjonen med blant annet fruktig pære, søt appelsinblomst og varm vanilje. Den deler duftnoter med den romantiske Armanis Because It’s You, som har noter av bringebær, rose, vanilje og musk. Alive fra Hugo Boss dufter av eple, solbær og tre, og i likhet med de to andre feminine duftene inneholder den varmende vanilje

Tidløse unisexdufter

Unisextrenden har vært stor innenfor skjønnhet de siste årene og slo første gang gjennom på 1990-tallet, da Calvin Kleins CK One ble lansert. Hvis du elsker den lette blandingen av bergamott, grønn te og musk i denne duftklassikeren, vil du også like Armanis Acqua Di Gio, som er laget av samme par-fymeskaper og dufter av forfriskende bergamott og tangerin. Samme friske følelse får du av Green Tea fra Elizabeth Arden.

Mannlig klassisker

Den tidløst friske og aromatiske Polo Blue med duft av blant annet melon, agurk, urter, mose og musk leder tan-kene hen mot havet og friske vinder. Den samme marine følelsen gir Eternity For Men fra Calvin Klein og Now fra Hugo Boss med sine aromatiske duftnoter.

Les mer

Duftspesial - Høstens herligste parfymenyheter

Trend
Nyhetene høsten 2017 byr på massevis av romantikk og blomster – i alle fall i dufthyllem! Her er parfymenyhetene som du snart vil forelske deg i.

Gucci Bloom - Mesterdesignerens nye duft

Trend
Med sin perfekte balanse mellom eksentrisk sjarm og sans for retrodetaljer har anerkjente Alessandro Michele blåst nytt liv i det tradisjonsrike motehuset Gucci. Nå har mesterdesigneren brukt sin unike stil til å skape en duft: den kommende klassikeren Gucci Bloom.

Zlatan om sin nye parfyme ”Alle kommer til å elske den”

Intervju
Han har ikke bare suksess på fotballbanen, men også i duftbransjen. KICKS treffer Zlatan Ibrahimovic i Manchester for å snakke om hans nye og tredje parfyme, Myth.

Vårens parfymer

Trend
Vårens parfymer er som vårblomstene – sarte og helt fantastiske! Disse fire favorittene blir du snart forelsket i.

100 BON: naturlige parfymer fra Frankrike

Økologisk
Det franske parfymehuset 100 BON lager duftene sine av hundre prosentnaturlige ingredienser. Nå får du de miljøvennlige parfymene hos KICKS!

Zac Efron i eksklusivt intervju med KICKS

Intervju
Han elsker Sverige, og han elsker godlukt. For Zac Efron, aktuell med den nye Baywatch-filmen, er rollen som ny duftambassadør for Hugo Boss en drøm. I et eksklusivt videointervju med Petra Jansdotter på KICKS forteller han om kokos, kjærligheten til bomberjakker og den første parfymedusjen.

Zac Efron nyutnevnt ambassadør for Hugo Boss

Intervju
Det er mer enn ti år siden Zac Efron fikk sitt store gjennombrudd i High School Musical-filmene. Siden den gang har vi sett 29-åringen hovedsakelig i komedier. Han er også nyutnevnt ambassadør for duften Hugo Man.

Parfyme: Flower power

Slik gjør du
Søte, friske, krydret og elegante – det finnes en blomsterduft for alle, uansett hvilken type parfyme du foretrekker. KICKS hjelper deg med å finne din personlige favoritt bland blomsterduftene!

Parfymenyheter: Note to self

Eksperttips
Blomstrete, krydret eller pudderaktig – hvilken duftnote får hjertet ditt til å slå et ekstra slag? KICKS hjelper deg med å finne din favoritt blant sesongens duftnyheter.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331