Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Finn dine nye duftfavoritter

Trend
Har du noen av disse storselgerne i duftgarderoben din? Vi tipser om nærstående dufter med lignende noter som du kommer til å falle for. Her er sesongens mest trendy duftonter.

Fuktig sødme

Sammen med grønn mandarin, blomstrende noter av fresia og søt kakao gir appelsinblomsten en feminin touch til Hugo Boss’ storselger The Scent For Her. Like søt og uimotståelig er den vaniljeduftende Tinharé fra Le Couvent, som også har noter av mandarin. Jean Paul Gaultiers Scandal har søte vaniljenoter i bunnen samt blodappelsin, patsjuli og gardenia i hjertet og toppen.

Nydusjet friskhet

Den populære duften Clean Classic har vært en storselger i over 20 år med sine friske, rene duftnoter. Den superfreshe klassikeren med blant annet sitrusfrukter og musk minner om Philosophys Pure Grace, som også inneholder nettopp sitrus og musk. Acqua di Gioia fra Giorgio Armani utstråler samme rene friskhet. Du kan lese mange omtaler om den på kicks.no, der den får topp karakter av KICKS Club-medlemmer.

Varmt og feminint

La Vie Est Belle fra Lancôme ble lansert i 2012 og er av de mest solgte duftene i hele verden. Det er lett å bli glad i denne luksuriøse duftkomposisjonen med blant annet fruktig pære, søt appelsinblomst og varm vanilje. Den deler duftnoter med den romantiske Armanis Because It’s You, som har noter av bringebær, rose, vanilje og musk. Alive fra Hugo Boss dufter av eple, solbær og tre, og i likhet med de to andre feminine duftene inneholder den varmende vanilje

Tidløse unisexdufter

Unisextrenden har vært stor innenfor skjønnhet de siste årene og slo første gang gjennom på 1990-tallet, da Calvin Kleins CK One ble lansert. Hvis du elsker den lette blandingen av bergamott, grønn te og musk i denne duftklassikeren, vil du også like Armanis Acqua Di Gio, som er laget av samme par-fymeskaper og dufter av forfriskende bergamott og tangerin. Samme friske følelse får du av Green Tea fra Elizabeth Arden.

Mannlig klassisker

Den tidløst friske og aromatiske Polo Blue med duft av blant annet melon, agurk, urter, mose og musk leder tan-kene hen mot havet og friske vinder. Den samme marine følelsen gir Eternity For Men fra Calvin Klein og Now fra Hugo Boss med sine aromatiske duftnoter.

Les mer

Zlatan om sin nye parfyme ”Alle kommer til å elske den”

Intervju
Han har ikke bare suksess på fotballbanen, men også i duftbransjen. KICKS treffer Zlatan Ibrahimovic i Manchester for å snakke om hans nye og tredje parfyme, Myth.

100 BON: naturlige parfymer fra Frankrike

Økologisk
Det franske parfymehuset 100 BON lager duftene sine av hundre prosentnaturlige ingredienser. Nå får du de miljøvennlige parfymene hos KICKS!

Zac Efron i eksklusivt intervju med KICKS

Intervju
Han elsker Sverige, og han elsker godlukt. For Zac Efron, aktuell med den nye Baywatch-filmen, er rollen som ny duftambassadør for Hugo Boss en drøm. I et eksklusivt videointervju med Petra Jansdotter på KICKS forteller han om kokos, kjærligheten til bomberjakker og den første parfymedusjen.

Zac Efron nyutnevnt ambassadør for Hugo Boss

Intervju
Det er mer enn ti år siden Zac Efron fikk sitt store gjennombrudd i High School Musical-filmene. Siden den gang har vi sett 29-åringen hovedsakelig i komedier. Han er også nyutnevnt ambassadør for duften Hugo Man.

Vårens fem mest trendy herreparfymer

Trend
Å velge en duft, er å velge hvem du vil være. Med vårens duftnyheter for menn blir det enkelt å være seg selv – så hvem er du?

Stjernenes parfymeguide: Velg parfyme etter hvilket stjernetegn du er

Eksperttips
La zodiaken veilede deg til den duften som vil fremheve din aller beste personlighet!

Oppdag hele Daisy-familien fra Marc Jacobs

Eksperttips
Oppdag hele Daisy-familien fra Marc Jacobs! KICKS sjefsredaktør forteller om de ulike duftene i familien.

Le Couvent: en velduftende historie

Intervju
Historien til parfymehuset Le Couvent begynte allerede på 1600-tallet, med Louis Feuillée, som var botaniker og duftleverandør. Men i dag må du ikke være kongelig for å bruke de eksklusive og veganske duftene med naturlige ingredienser. Bli kjent med Le Couvent, som du nå finner eksklusivt hos KICKS.

Astroguide: Finn rett parfyme for ditt stjernetegn

Eksperttips
La de tolv stjernetegnene i dyrekretsen veilede deg til de duftnotene som aller best fremhever personligheten din! Ta vår test og finn parfymen som matcher ditt stjernetegn.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331