Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members only! Nå får du 30% på All Nighter Setting Spray fra Urban Decay! Kun 3 stk per kunde.

Astroguide: Finn rett parfyme for ditt stjernetegn

Eksperttips
La de tolv stjernetegnene i dyrekretsen veilede deg til de duftnotene som aller best fremhever personligheten din! Ta vår test og finn parfymen som matcher ditt stjernetegn.

STEINBUKKEN - 22.12.–20.1.

Den jordnære, viljesterke og trygge steinbukken unngår gjerne det kompliserte og foretrekker diskré dufter med varme noter som sandeltre, ambra, lavendel og vanilje. Også tidløse duftklassikere tiltaler og fremhever den stabile og pålitelige personligheten til dette jordtegnet.

VANNMANNEN 21.1.–18.2.

lette duftkomposisjoner med friske noter som sitron, lime og appelsin er sprudlende og oppkvikkende, akkurat som vannmannen. Dette kreative, kvikke og sosiale lufttegnet blir også tiltrukket av dufter med grønne innslag. Vannmannen velger gjerne en signaturduft.

FISKENE - 19.2.–20.3.

Dyrekretsens følsomme romantiker liker lette dufter, gjerne med marine noter, men setter pris på noe uventet som ingefær eller kaffe for å understreke den mystiske auraen. Den intuitive og myke fisken føler seg også hjemme i naturlige dufter.

VÆREN - 21.3.–20.4.

Dufter som etterlater et varig inntrykk gjør den målrettede væren enda mer selvsikker. Røykpregede akkorder, unisexdufter og tydelige noter av krydder, gjerne med et stenk av sitrus, passer til det ildfulle tegnet. En dristig duft er den beste følgesvennen når den selvsikre væren stormer fram gjennom livet.

TYREN - 21.4.–21.5.

Gourmandnoter med sjokolade og tonkabønne eller romantiske blomsterdufter av for eksempel rose og sjasmin varmer hjertet til den trygge oksen. Den kjærlige og lidenskapelige, men også viljesterke personligheten blir forsterket av en duft som både er forførende varm og klassisk enkel.

TVILLINGENE - 22.5.–21.6.

Den impulsive tvillingen blir til-trukket av kontrastrike og lette dufter som går hånd i hånd med deres lekne energi. Tvillingene, som er det mest sosiale og flørtende stjernetegnet, bytter gjerne duft regelmessig, og liker ofte nylanserte duf-ter med noter som sitrongress, pepper-mynte, grapefrukt og bergamott.

KREPSEN - 22.6.–22.7.

Myke, søte duftnoter som vanilje, musk og hvite blomster gjør at den følsomme, intuitive og hemmelighetsfulle krepsen kommer til sin rett. Også klassiske blomsterdufter med varme undertoner fremhever tegnets omtenksomme og romantiske natur.

LØVEN - 23.7.–23.8.

Den kraftfulle og naturlig elegante løven fremheves av luksuriøse og krydrede noter som rose, lær, ambra og rosépepper. Dette ildtegnet er både lojalt og omtenksomt, men elsker å være i sentrum. Dramatiske dufter som vekker oppmerksomhet, forsterker løvens fan-tastiske selvtillit.

JOMFRUEN - 24.8.–22.9.

Dette problemløsende og pålitelige tegnet setter pris på enkelhet og føler seg mest vel i ukompliserte, friske noter som patsjuli, sitron, tre og urter. Naturlige og nyvaskede duftblandinger tiltrekker den jordnære jomfruen, som også gjerne bruker chypredufter.

VEKTEN - 23.9.–23.10.

Den sosiale og uselviske vekten sørger for at alle har det bra, og trives best i rolige duftkomposisjoner med noter av for eksempel sedertre, sandeltre og klassisk rose. Diplomaten blant stjernetegnene elsker balanse og harmoni, også når det gjelder duft.

SKORPIONEN - 24.10.–22.11.

Den lidenskapelige skorpionen fortryller omgivelsene med vane-dannende og sensuelle duftnoter som musk, eksotiske blomster og tuberose. Intense dufter som forsterker den magnetiske energien, får dette stjernetegnet til å føle seg uimotståelig.

SKYTTEN - 23.11.–21.12.

Dyrekretsens evige optimist kan med fordel bruke orientalske eller søte duftnoter, for eksempel pære, mandarin, lette treslag og oppkvikken-de kryddernoter som safran. Skyttens smittsomme entusiasme og snarrådighet gjenspeiles best av lekne duftblandinger med tydelige akkorder.

Les mer

Duftspesial - Høstens herligste parfymenyheter

Trend
Nyhetene høsten 2017 byr på massevis av romantikk og blomster – i alle fall i dufthyllem! Her er parfymenyhetene som du snart vil forelske deg i.

Gucci Bloom - Mesterdesignerens nye duft

Trend
Med sin perfekte balanse mellom eksentrisk sjarm og sans for retrodetaljer har anerkjente Alessandro Michele blåst nytt liv i det tradisjonsrike motehuset Gucci. Nå har mesterdesigneren brukt sin unike stil til å skape en duft: den kommende klassikeren Gucci Bloom.

Zlatan om sin nye parfyme ”Alle kommer til å elske den”

Intervju
Han har ikke bare suksess på fotballbanen, men også i duftbransjen. KICKS treffer Zlatan Ibrahimovic i Manchester for å snakke om hans nye og tredje parfyme, Myth.

Vårens parfymer

Trend
Vårens parfymer er som vårblomstene – sarte og helt fantastiske! Disse fire favorittene blir du snart forelsket i.

100 BON: naturlige parfymer fra Frankrike

Økologisk
Det franske parfymehuset 100 BON lager duftene sine av hundre prosentnaturlige ingredienser. Nå får du de miljøvennlige parfymene hos KICKS!

Zac Efron i eksklusivt intervju med KICKS

Intervju
Han elsker Sverige, og han elsker godlukt. For Zac Efron, aktuell med den nye Baywatch-filmen, er rollen som ny duftambassadør for Hugo Boss en drøm. I et eksklusivt videointervju med Petra Jansdotter på KICKS forteller han om kokos, kjærligheten til bomberjakker og den første parfymedusjen.

Zac Efron nyutnevnt ambassadør for Hugo Boss

Intervju
Det er mer enn ti år siden Zac Efron fikk sitt store gjennombrudd i High School Musical-filmene. Siden den gang har vi sett 29-åringen hovedsakelig i komedier. Han er også nyutnevnt ambassadør for duften Hugo Man.

Parfyme: Flower power

Slik gjør du
Søte, friske, krydret og elegante – det finnes en blomsterduft for alle, uansett hvilken type parfyme du foretrekker. KICKS hjelper deg med å finne din personlige favoritt bland blomsterduftene!

Parfymenyheter: Note to self

Eksperttips
Blomstrete, krydret eller pudderaktig – hvilken duftnote får hjertet ditt til å slå et ekstra slag? KICKS hjelper deg med å finne din favoritt blant sesongens duftnyheter.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331