Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Love your lashes! 20% på mascara til og med søndag! Gjelder ikke Sensai & DIOR. 

Groomingskole – hudpleie

Slik gjør du
Menn og kvinner har egentlig nokså lik hud, bortsett fra skjeggveksten. I likhet med kvinner må menn ta hånd om huden for at den skal ha det bra og se frisk og opplagt ut!

Trinn 1 - Rens

Se flere

Rens ansiktet med et renseprodukt morgen og kveld. Såpe skal ikke brukes i ansiktet ettersom det tørker ut huden! Velg en spesialrens for ansiktet i en form som passer nettopp deg og din hudtype – olje, krem, lotion, skum eller gel. Masser den inn med fuktige hender og skyll av.

Trinn 2 - Peeling

Se flere

Peeling, som også kalles eksfoliering eller skrubb, brukes 1–2 ganger i uken. Det fjerner døde hudceller, tørrhet og hudormer, slik at huden ser mye friskere og renere ut. Skrubben hindrer også skjeggstråene fra å vokse innover og forårsake irriterte hårsekker. Masser den inn med sirkelbevegelser og skyll av. Unngå den følsomme huden rundt øynene.

Trinn 3 - Fuktighet

Se flere

Tilfør fuktighet til ansiktet morgen og kveld etter at du har renset huden. Det er ekstra viktig å tilføre fuktighet om kvelden, ettersom huden repareres når du sover. Hvis du vil ha ekstra effektiv hudpleie, er serum det produktet som gjør aller størst forskjell. De aktive ingrediensene er mer konsentrert i et serum og går dypere inn i huden. Påfør serum som passer din hudtype, før du påfører fuktighetskrem. Hvis du har skjegg, må du passe på å smøre inn huden også under skjeggstråene. Huden rundt øynene er ekstra tynn og følsom og trenger en spesiell øyekrem. 

Trinn 4 - Solkrem

Se flere

Solkrem er helt nødvendig om du vil holde huden ung og sunn. Bruk alltid høy nok solfaktor. Påfør solkrem som siste trinn i hudpleierutinen, eller velg en fuktighetskrem med solfaktor. Masser den ordentlig inn rundt øyenbryn og skjegg slik at du ikke får kremrester i hårstråene. Hvis du synes det er slitsomt med krem, kan du velge en variant i sprayform.

Les mer

Jack Black – Flott hudpleie for ham

Intervju
Jack Black er det bestselgende hudpleiemerket for menn i USA. KICKS traff Emily Dalton, grunnleggeren av merket, og snakket om hud. Er det egentlig noen forskjell på hudpleie for menn og kvinner?

KICKS tipser om den økende skjeggtrenden

Intervju
Bartevoks, farget gel og skjeggolje. Aldri før er det solgt så mange ulike skjeggprodukter, og interessen for det perfekte skjegget er større enn noensinne. Vi snakket med Micael Johansson om den økende skjeggtrenden.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331