Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Trendy festmakeup i julens farge

Slik gjør du
Rødt er ikke bare julens farge, den er også ekstra trendy akkurat nå! KICKS’ makeupartist Åsa viser hvordan du lager en skikkelig fin rød makeup, som passer perfekt til alle julefester.
 • Trinn 1: Maksimer highlighteren 
 • Trinn 2: Børst roser på kinnene  
 • Trinn 3: Legg grunnlaget med primer
 • Trinn 4: Ram inn med penn 
 • Trinn 5: Legg rød øyeskygge 
 • Trinn 6: Sett på ekstra vipper 
 • Trinn 7: Legg på mye mascara 
 • Trinn 8: Match med rød 

Trinn 1: Maksimer highlighteren 

Glow hever feststemningen! Gi huden din mye glød med en tydelig highlighter på kinnbena. Børst også highlighter over amorbuen for å fremheve leppene dine. Hvis du har utringet antrekk, slik at kragebenene synes, er det pent med et par sveip med highlighter der også.  

Trinn 2: Børst roser på kinnene  

Gi kinnene en vinterfrisk rødme som virkelig synes med en rouge med mye glød. Metallskimmer gir ekstra festfølelse og gjør festmakeupen enda mer trendy. 

Trinn 3: Legg grunnlaget med prime 

Legg en øyeprimer på øyelokkene. Primeren gjør øyeskyggen jevnere, mer intens og mye mer holdbar, slik at du kan være sikker på at makeupen er like fin hele kvelden som da du dro hjemmefra. 

Trinn 4: Ram inn med penn 

Ram inn øynene med en kremet rød kayalblyant både inntil de øvre og nedre øyenvippene. Kajalpennen gir en intens farge nærmest øyevippene, og er en god base for øyeskyggen i neste trinn.  

Trinn 5: Legg rød øyeskygge 

Børst en rød-metallisk skygge på øyelokkene og ved siden av de nedre øyenvippene. Bruk en større flat pensel for øyeskygge til fargen på øyelokket og en mindre under øynene. Dus ut fargen lett med en ren makeuppensel eller makeupsvamp.  

Trinn 6: Sett på ekstra vipper 

Maksimer din partylook med løsvipper. Vipper for den ytre delen av øyet gir øynene dine et fint løft. Legg lim på løsvippenes kant, og vent i 20 sekunder, slik at limet blir litt seigt. Det er lettere å feste løsvippene når limet ikke er så flytende. Fest dem deretter til den ytre øyekroken. Klem med fingrene eller trykk med en liten pensel for å få løsvippekanten så nær dine egne vipper som mulig. Tenk på å bøye dine egne øyevipper før du fester løsvippene. 

Trinn 7: Legg på mye mascara 

Legg en svart volummascara på både øvre og nedre øyenvipper. Vær sjenerøs, og la gjerne øyevippene ta plass. Legg ekstra mye mascara i frynserøttene, slik at dine egne vipper legger seg pent mot løsvippene. 

Trinn 8: Match med rød 

Mal også leppene røde, men velg en matt nyanse som du klapper på leppene med fingeren eller en myk pensel. Det gir fargen en gjennomsiktig følelse, og gjør at øynene fortsatt får fokus. Den matte pigmentsterke skyggen som presses inn i leppene, sitter dessuten veldig bra.  

Get the look

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331