Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

FINAL SALE!

Tørr hud? Her er baserutinen for deg

Eksperttips
Det er ikke bare hudpleien som må tilpasses til hudtypen. Også makeupbasen blir best med produkter som fremhever det beste akkurat hos deg. KICKS’ makeupartist Åsa Östergren guider deg trinn for trinn til en rutine som passer for deg med tørr hud - og får den til å stråle.

Rutine for deg med tørr hud: Fuktighetsgivende med glød

Hvis du har tørr hud, får du den absolutt fineste makeupbasen med en rutine fylt med produkter som gir mye glød og fuktighet. For å få en pen base, trenger du produkter som ikke fremhever tørrhet og som legger seg jevnt selv når ansiktet strammer som mest.

 • Trinn 1: Fuktighetsgivende primer
 • Trinn 2: Foundation med glød
 • Trinn 3: Kremet concealer
 • Trinn 4: Løst pudder
 • Trinn 5: Flytende highlighter

Trinn 1: Fuktighetsgivende primer

Mykgjør huden med en primer med fuktighetsgivende egenskaper som raskt minimerer overflatetørrhet og skaper et jevnt grunnlag for din foundation. Velg gjerne en oljeprimer som er ekstra effektiv og som også gir fin og naturlig glød.

Trinn 2: Foundation med glød

Tørr hud blir fin med en lett eller middels dekkende foundation med mye glød, det gir inntrykk av nyinnsmurt hud. Se etter en foundation med ingredienser som tilfører ekstra mye fuktighet, for eksempel hyaluronsyre.

Trinn 3: Kremet concealer

Bruk en fuktighetsgivende kremet eller flytende concealer, som ikke blir flakete hvis huden din er tørr. Forbered gjerne med en øyekrem for å myke opp øyeområdet før du legger til makeupbasen.

Trinn 4: Løst pudder

Vær forsiktig med pudder som kan fremheve tørre områder av huden din. Velg løst pudder med fuktighetsgivende egenskaper på utvalgte områder hvis du må fiksere makeupen. Påfør pudderet med en stor og myk pudderbørste som stryker pudderet tynt utover huden.

Trinn 5: Flytende highlighter

Det er fint med mye highlighter på tørr hud fordi det får huden din til å se ut som om den har fått mye fuktighet. Det er aller best med et produkt i flytende eller kremet form som ikke fremhever tørrhet, som pudderprodukter kan gjøre.

Trinn 6: Rouge og bronzer med glow

Velg rouge og bronzer med ekstra mye glød, som utstråler fuktighet når gløden reflekterer lys. Det blir aller finest med naturlig skimrende glød i stedet for metallglød eller glitter, som kan legge seg der huden er stram.

Baserutine for tørr hud

Se mer

Les mer

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

Guide til din beste foundation 2021

Slik gjør du
Å finne rett foundation er alfa og omega for en strålende vakker makeupbase. Men det er ikke helt lett å orientere seg i jungelen av foundations. Vi guider deg til din perfekte match!

Slik får du fyldige, lange og vakre vipper

Slik gjør du
Mascaraen er kronjuvelen i sminkevesken. Hvilken du velger – og hvordan du påfører den – har enormt mye å si for resultatet. KICKS viser deg mascaraene og vippetipsene som gir deg nøyaktig det utseendet du vil ha.

Slik velger du rett ansiktsspray

Slik gjør du
Fuktighetsgivende, makeupforberedende og fikserende – det finnes en ansiktsspray til ethvert behov. Men hvilken gjør hva? Vi hjelper deg med å velge rett!

Slik får du makeupen til å sitte - steg for steg

Slik gjør du
Makeup som holder hele arbeidsdagen og festkvelden, er bare noen enkle trinn unna. Med rett teknikk og gode produkter får du makeupen til å sitte fjellstøtt. Vi viser deg hvordan!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331