Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du 20% når du handler for over 700 kr! Gjelder ikke BYREDO, Dior, gaveesker, advenstkalendere, Beauty Services og gavekort. Gjelder ons-søn.

Topp fem beste concealere

Eksperttips
Med rett concealer kan ingen se at du har noe å skjule. Her er de dekkende produktene som dere KICKS-medlemmer liker aller best og har gitt best omtaler på kicks.no.

1. Multifunksjonell

Shop her

”Elsker denne! Syns den dekker mine mørke ringer, som er det som irriterer meg mest. Legger seg ikke i linjene som jeg har begynt å få nå som jeg er 30+. Anbefales!” – Sara H

Smashbox’ bestselgende concealer lover plettfritt resultat i 24 timer. I tillegg til å skjule skavanker kan den også brukes som highlighter og til contouring. Studio Skin Flawless 24 Hour Concealer er vegansk og passer for alle hudtyper.

2. For naturlig glød

Shop her

”Fenomenalt god! Ultrapigmentert, men ekstremt lett i konsistensen! Herlig tekstur, tilfører fukt og gir en naturlig glød.”– M

Magic Concealer fra Helena Rubinstein er en skikkelig klassiker i sminkepungen. Den kremete følelsen og de lysreflekterende partiklene gir en perfekt naturlig finish som gjør seg ekstra godt på mørke ringer under øynene.

3. Makeupartistenes valg

Shop her

”Dekker fantastisk godt, og mine mørke ringer forsvinner helt. Den legger seg ikke i fine linjer, sitter hele dagen og er like fin om kvelden som om morgenen!”– Ellinor

Radiant Creamy Concealer ble kåret til årets beste nyhet i KICKS Beauty Awards 2019 og har lenge vært en favoritt hos mange makeupartister med sin kremete tekstur og lette finish. Takket være den lette lysrefleksjonen skjuler den ujevnheter og mørke ringer på en naturlig måte.

4. Holder hele dagen

Shop her

”Absolutt den beste concealeren jeg har prøvd! Legger seg lett på huden og gir fin dekning. Den legger seg ikke i folder og holder hele dagen uten at man må påføre mer i løpet av dagen.” – Martina

Med Pro Longwear Concealer kan du enkelt variere dekningen fra medium til full dekning. Den flytende concealeren gir alltid en naturlig matt finish, uansett mengde. At den dessuten sitter på plass hele dagen og kvelden gjør den til en av KICKS’ mest populære concealere.

5. Dekker alt

Shop her

”Min nye favoritt! Har rød pigmentering etter akne i ansiktet, og en liten klatt av denne concealeren er det eneste jeg trenger for å viske det HELT vekk!” – Josefin

Suksessconcealeren fra IT Cosmetics er elsket for sin evne til å skjule absolutt alt. Den er like effektiv på trøtthetstegn rundt øynene som på hissige røde utslett. Dessuten inneholder den vitaminer, kollagen, hyaluronsyre og antioksidanter som pleier huden. Bye Bye Under Eye Concealer ble kåret til beste concealer i KICKS Beauty Awards 2019.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få to vareprøver med i hver bestilling

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331