Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal! Nå får du 50% på Pixi Tonics & Escada Flor del Sol EdT 50ml. Kun 3 stk per produkt og kunde. 

Tips til enkle løsvipper

Slik gjør du
Vi elsker øyevipper og vil bare ha lengre, fyldigere og flere! KICKS Beauty Expert Isabelle viser hvordan man påfører løsvipper.

De kan være vanskelig å feste vippene på en pen måte, men med våre enkle steg er du snart proff! Slik fester du enkelt, raskt og pent dine løsvipper: 

1. Forbered med eyeliner 
Begynn gjerne med eyeliner nærmest din egen vipperad. Da slipper du synlige kanter på løsvippene senere. Legg den løse vipperaden langs din egen for å måle riktig lengde, og klipp av om nødvendig. 

2. Lim og la tørke 
Løsvipper har som regel stiv kant, og det kan få dem til å slippe taket i øyekroken. Bøy raden noen ganger slik at den blir mer smidig, og påfør deretter lim langs hele raden. Vent cirka ett minutt. Da vil limet sitte bedre. 

3. Påfør og trykk 
Legg løsvippene langs dine egne vipper, så nær du bare kommer. Bruk for eksempel enden av en liten makeuppensel til å trykke løsvippene forsiktig på plass. 

4. Børst og legg på mascara 
Når limet blir gjennomsiktig, etter tre til fem minutter, er det tørt. Nå kan du børste gjennom vippene med en ren mascarabørste og legge på noen lag med mascara om du vil! 

Tips! Nå finnes det løsvipper for alle looker, fra naturlig til dramatisk, og til alle anledninger – både hverdag og fest. Finn dem som passer best for deg, i din KICKS-butikk eller på kicks.no! 

Ekstra limtube 
Kjøp en ekstra limtube. Det finnes både gjennomsiktig og svart lim, og hvis du er nybegynner, er det enklere å bruke det gjennomsiktige. Ha med deg lim i håndvesken, så kan du ordne vippene om noen av dem skulle løsne i løpet av kvelden. 

Gjenbruk løsvippene 
Når du skal ta av vippene, begynner du med å ta tak i vippene innerst i øyekroken. Dra sakte og forsiktig. – Du kan bruke løsvippene flere ganger. Oppbevar dem i emballasjen, så holder de fasongen. Vask dem aldri med vann.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331