Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Tips om de beste øyenskyggene for moden hud

Eksperttips
Hvilken øyenskygge skal jeg velge hvis jeg har moden hud? Her gir vi våre beste tips om skyggene som passer for deg som er litt eldre. kicks.se

Hvilken øyenskygge skal jeg velge hvis jeg har moden hud – og hvordan skal jeg påføre den for best mulig resultat? Her gir vi våre beste tips om skyggene som passer for deg som er litt eldre.

Bytt til krembasert øyenskygge

Bytt til krembasert øyenskygge

Med alderen mister huden elastisitet og fuktighet, og fine linjer kommer til syne rundt øyeområdet. Ved å velge en kremskygge i stedet for en pudderskygge unngår du at øyenskyggen legger seg i fine linjer. En kremet øyenskygge er dessuten mer fuktighetsgivende, slik at den smelter inn i huden og gir et sømløst resultat.

Unngå skygger med skimmer

Skimrende øyelokk kan være lekkert, men hvis du ikke vil at de fine linjene dine skal bli mer fremtredende, er glitrende øyenskygger noe du bør velge bort. Sats heller på matte øyenskygger med sterkt pigment som fortsatt gir øynene mye med farge uten å forsterke aldringstegn rundt øynene. Matt skygge finnes i mange fine farger – sats på jordnære eller fargesprakende toner.

Makeup-hacks for å legge øyenskygge på moden hud

 

Når du har valgt ut din perfekte øyenskygge, er det på tide å påføre den. Her tipser vi om tre proffe triks som du kan bruke når du legger øyenskygge hvis du har moden hud.

Sats på fuktighetsgivende primer

Se mer

 

Ettersom hudens naturlige fuktighetsnivåer synker når vi blir eldre, er det lurt å legge en fuktighetsgivende primer på øyelokkene før du påfører øyenskyggen. Med en øyelokksprimer vil øyenskyggen sitte lenge, og siden mange primere har en blurring-effekt, vil produktet dessuten hindre at skyggen legger seg i folden på øyelokket.

Legg en kremet kajal på våtkanten

Se mer

Vil du at øyemakeupen skal gi et våkent inntrykk? Legg en lys, kremet kajal på våtkanten. Dette trikset gjør at blikket ditt blir mer åpent, og skaper dessuten en illusjon av at du har større øyne. Det kan jo passe for deg som er eldre, siden øynene har en tendens til å se mindre når vi blir eldre.

Lysne med concealer

Se mer

I stedet for å lysne øyeområdet med en highlighter, kan du bruke en concealer. Siden øynene har en tendens til å bli mindre når vi blir eldre, kan du åpne blikket og gjøre øyenskyggen enda mer effektfull ved å legge en lysnende concealer på brynbenet.  Velg en concealer med en nyanse som er litt lysere enn din egen hudtone, og klapp med fingrene eller en concealerkost langs brynbenet. Påfør enda et lag hvis du vil ha ekstra mye glød.

Tips! Hvis du har tynn hud på øyelokkene, kan det gjøre lilla og røde toner ekstra fremtredende. Jevn ut hudtonen ved å legge concealer på øyelokkene før du legger øyenskyggen. Øyenskyggefargen vil dessuten bli mer fremtredende.

Beauty Tester

Hvilken palett er du?
Moden hud: Finn riktig hudpleie for din alder

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331