Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Therese Aanoli: Sånn ble min knusktørre hud strålende

Intervju
Makeupartisten og influenseren Therese Aanonli har pigmenteringer og rosacea som krever makeup som både jevner ut hudtonen og beroliger irritert hud. Hun forteller her for KICKS hvorfor hun velger produkter fra IT Cosmetics.

IT Cosmetics

Se mer

Hvorfor passer IT Cosmetics produkter for deg og huden din?
– Etter jeg startet med IT Cosmetics sine produkter har huden min vært mer glødende og fuktig. I vintersesongen har huden min alltid vært knusktørr, og foundation har ofte krakelert og sprukket opp, men etter at jeg begynte å bruke IT Cosmetics Your Skin But Better CC+ har finishen på huden min vært glowy selv i vinterhalvåret. Jeg har også rosacea og melasma, og produktene fungerer helt optimalt da de virker beroligende. It Cosmetics CC-cream er også fargekorrigerende, noe som er supert for hud med rosacea.

På hvilken måte synes du at IT Cosmetics er annerledes enn annen makeup du har prøvd tidligere?
– IT Cosmetics sine produkter skiller seg ut da de er enkle å jobbe med og gir et glødende og naturlig resultat, samtidig som produktene holder godt. CC-creamen skiller seg spesielt ut da den dekker og jevner hudtonen, men samtidig ser naturlig ut, og huden kjennes som hud.

Hvordan ser hverdagsmakeupen din ut?
– Min signaturlook til hverdags er glød, glød og mer glød. CC-cream er et must hver dag, sammen men en blyant for en flott ramme på bryn og lipgloss på leppene. En highlighter gir meg prikken over i-en og ekstra glow.

Og hva slags makeuplook liker du å ha til fest?
– Når kvelden senker seg og dansefoten kaller, så åpner jeg IT Cosmetics Superhero Eyeshadow Palette og Superhero Mascara for å lage den ultimate kveldsslooken. Paletten har utallige nyanser, og her kan jeg leke meg fra det helt naturlige til noe mer smokey og edgy. Jeg elsker også IT Cosmetics No-Tug Waterproof Gel Eyeliner. De har den perfekte konsistensen og er enkle å jobbe med samtidig som de finnes i ulike fargenyanser.

Hvordan vil du sminke deg til våren?
– Til våren skal jeg fortsette å gløde. Med SPF 50 så er IT Cosmetics CC-cream uunnværlig. Jeg vil også ha en plumpy leppe, så en deilig gloss og markerte bryn vil være signaturen. Men så vil jeg også leke med de ulike eyelinerne i ulike fargenyanser. Lilla og brun blir nok favorittene. I tillegg liker jeg litt ekstra bronzer og blush, som garantert blir brukt som både blush og øyenskygge, da en fersken ton i ton-look er en stor sommerfavoritt.

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331