Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

The Power of Pastels

Trend
La iskrempasteller få spille hovedrollen i makeuplooken denne sesongen! Vi viser deg hvordan du leker med vårens hotteste fargepalett på både en flatterende og effektfull måte.

All Pink Everything

ROSA ER EN av de selvsagte fargeklattene i pastellpaletten. Vårens trendy fargeskala dekker alt fra varm lakserosa til kjølig babyrosa. Velg en mykt rosa nyanse som harmonerer med din hudtone, og la den ta plass flere steder i ansiktet. Den monokrome makeuptrenden, der samme eller nærliggende farger blir brukt på flere områder i ansiktet, er nemlig aktuell også denne sesongen. Ta utgangspunkt i en kremet øyenskygge, en leppestift eller en kremrouge, og legg det både på øyelokk, kinn og lepper. Siden du bruker bare ett produkt, får du nøyaktig samme tone. Legg deretter et sjenerøst lag mascara på de øverste øyevippene, og avslutt den kremete pastell-looken med flytende highlighter på kinnbena.

Double the fun

ØYEMAKEUP MED TO pastellskygger er en av vårens mest lekne makeuptrender. Doble fargekombinasjoner var å se på flere catwalks denne sesongen. Den flerfargede øyemakeupen fikser du enklest ved å legge én farge på øyelokket og en annen langs nedre vippekant. Hvis du vil oppnå maksimal fargeeffekt, kombinerer du kontrastfarger som fremhever hverandre. Et annet velprøvd knep som mange makeupartister bruker for å skape kontraster, er å velge forskjellige teksturer – akkurat denne sesongen når alle lepper prydes av lipgloss, er matte skygger til en speilblank munn et ekstra hot makeuptips.

For the love of lavender

SAMMEN MED ROSA, papaya, mintgrønn og lyseblå er lyselilla en av fargene som dominerer i vårens pastelltrend. Hvis du vil ha mer dramatikk i den myke tonen, gjør du det enkelt ved å fremheve den med gloss. Speilblanke øyelokk gjør makeuplooken både tøff og iøynefallende. Topp øyenskyggen med en lipgloss – eller legg rett og slett fargen med en blank leppestift. Match med like blanke lepper og varmt aprikosfargede kinn. Til sist legger du en vannfast mascara som holder seg på plass og ikke smitter.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.

More of you: I`m just winging it

Slik gjør du
Makeupklassikerne lever videre sesong etter sesong, tiår etter tiår. Det er tre enkle årsaker til det: De fungerer, de kler alle, og man kan skreddersy, tilpasse og oppdatere dem i det uendelige.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331