Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Hvilke makeupstiler var aktuelle på høstens catwalk-visninger?
– Vi i MAC har identifisert fire forskjellige uttrykk som vi har kalt Washed, Rouged, Bold og Big. Washed går ut på å være forsiktig med makeupen og bruke naturlige og gjennomsiktige nyanser for å få en frisk og sunn stil. Rouged viser at rødt er den hotteste fargen innen makeup akkurat nå. Alle nyanser av rødt er rett, på alt fra lepper og negler til øyne. Bold beskriver at mange ønsker å leke med sterke farger og bruke dem som detaljer eller tilbehør i en ellers nedtonet stil. Big står for at vi har begynt å modernisere de sotede øynene og bruker øyenskygger og eyelinere til å fremheve øyefasongen.

Hvilket produkt brukte du aller mest under høstens visninger?
– MAC Strobe Cream har vært et nøkkelprodukt backstage for å skape naturlig glød både i ansiktet og på kroppen. Fordi den flytende highlighteren reflekterer lys, fremhever den beinstrukturen og trekkene i ansiktet på en flatterende måte. Extended Play Lash Mascara er også perfekt til bruk bak scenen, siden den har en liten børste som lar deg komme til overalt og bygge volum nøyaktig der du vil ha det.

Hvilken leppetrend gjorde seg mest gjeldende?
– Dyprøde nyanser er alltid rett om høsten, og i år skal det helst være flytende leppestifter med mye pigmenter, som MACs Retromatte Liquid Lipcolor i fargene Dance With Me og Carnivorous. Samtidig ser vi også at vanlige, klassiske leppestifter påføres ved å klappe dem på med fingrene. Begynn på midten av leppene og ton ut fargen mot munnvikene. Unngå skarpe konturer. På den måten får du en mykere og mer avslappet stil. Highlighter har blitt et superpopulært produkt.

Hvordan gav dere modellene glød på sesongens visninger?
– Washed-stilene, som er lettere og mer nedtonet, har en glød som får huden til å se ut som om den har godt med fuktighet. God hudpleie er selvsagt viktig, men bak scenen bruker vi Prep + Prime Natural Radiance, en silkemyk gelé som tilfører fuktighet, glatter ut og skaper en naturlig skimrende effekt. Pudderskygger med en nesten metallisk finish ser vi overalt nå, spesielt i sosiale medier. De gjør seg godt oppå en litt matt foundation med naturlig stil. I de nordiske landene er dere spesielt glad i MACs Mineralize Skinfinish i nyansen Soft & Gentle. Det skyldes sikkert at den er så lett at den knapt merkes på huden, samtidig som den kler nesten alle hudtoner.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.

More of you: I`m just winging it

Slik gjør du
Makeupklassikerne lever videre sesong etter sesong, tiår etter tiår. Det er tre enkle årsaker til det: De fungerer, de kler alle, og man kan skreddersy, tilpasse og oppdatere dem i det uendelige.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331