Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Tell ned til jul med en av årets herlige adventskalendere!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

1. Primer - gir perfekt grunnlag

Se flere

Gir deg et perfekt utgangspunkt. Primere finnes i like mange varianter som det finnes hudtyper. Når du skal velge primer, må du vurdere hva nettopp din hud trenger, og hva slags finish du ønsker. 

2. Foundation – jevner ut hudtonen

Se flere

Hovedoppgaven til foundation er å dekke over ujevne partier i hudfargen. BB-krem, CC-krem eller farget dagkrem er ofte nok til hverdags hvis du har normal til tørr hud. Har du litt fetere hud, vil en oljefri variant med bedre dekkevne være det beste valget. Den vil gi en jevnere hudflate med dempet glans. Prøv deg frem til du finner en foundation som har ønsket dekning, eller ”dekkevne” som det heter når det er snakk om foundation. Rådfør deg gjerne med makeupartistene våre og skjønnhetsekspertene i KICKS-butikken for å finne den rette! Du får best resultat når du påfører underlagsproduktet med foundationpensel eller en fuktet makeupsvamp. Har du det travelt, kan du klappe inn foundationen med hendene. Det går raskere, og varmen fra hendene gjør at produktet ”smelter” godt inn i huden, slik at resultatet blir naturlig og lett. 

3. Concealer - skjuler mørkt og rødt

Se flere

Tretthetstegn rundt øynene skjuler du aller best med flytende, lysreflekterende concealer, som lysner og skjuler mørke ringer uten å bli for tykk eller kladdete. Du kan også klappe concealer på kinnbeinas høyeste punkt og lett over neseryggen og brynbeina for å få en lysnende virkning. Vil du dekke røde prikker, pigmentflekker eller kviser, trenger du en concealer som er kremet eller fastere. Velg en med gule eller grønne toner for å korrigere rødheten maksimalt. Hvorvidt concealeren skal påføres før eller etter foundation, kommer an på hva du vil skjule. Det er mest effektivt å legge den rundt øynene etter foundation. Da ser du hvor mye som må dekkes, og bruker ikke mer av produktet enn nødvendig. Hvis du ønsker best mulig dekning, kanskje på en illrød kvise, får du best resultat om du demper den røde fargen med concealer både før og etter foundation.

4. Pudder – glatter ut og fikserer

Se flere

Til slutt påfører du pudder, som gjør huden mattere og glattere. I tillegg til at overflaten blir penere, vil pudderet gjøre at makeupen holder bedre. Pudre derfor ekstra rundt øyne og nese, der underlaget har lett for å slippe. Hvis du er redd for at pudderet skal legge seg i fine linjer eller du skal virke for sminket, kan du velge løspudder. Mange løspudder får porene til å trekke seg sammen, og da virker huden glatt og silkematt. Bruk kompaktpudder til å friske opp makeupen i løpet av dagen.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 krFri frakt over 99 kr
  • Gratis vareprøverGratis vareprøver
  • EkspressleveranseEkspressleveranse

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få to vareprøver med i hver bestilling

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331