Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Smarte tips med makeupklassikere fra Laura Mercier

Eksperttips
Laura Mercier er elsket for sine klassiske makeupprodukter. Gabriel og Venus, makeupartister på KICKS, forteller om sine favoritter og om hvordan du kan bruke dem på nye, overraskende måter.

Tinted Moisturizer og Flawless Lumiere Foundation – en perfekt foundationduo

Gabriels foundationfavoritter gir til sammen det perfekte underlaget. Med den ikoniske Tinted Moisturiser får du lett dekning og fantastisk glans. Også Lumiere Foundation gir massevis av glow, men er mer dekkende. I kombinasjon gir de den akkurat riktige dekningen, som ser helt naturlig ut.

Gabriels makeuptips

–Bland de to basene for å få forskjellig dekning til forskjellige anledninger. Når jeg vil ha naturlig glow, bruker jeg Tinted Moisturiser som den er. Med en liten mengde Flawless Lumiere får jeg mer dekning når det trengs. Det er den perfekte komboen!

Secret Camouflage Brighten & Correct Duo Concealer – concealer til contouring

Concealerduoen Secret Camouflage er deilig kremet og dekker effektivt mørke ringer under øynene. Den er favoritten til Venus, fordi den jevner ut huden og aldri ser det minste kakete ut.

Venus’ makeuptips

–Bruk produktene til contouring. Den mørkere og den lysere tonen er perfekte for å forme og fremheve for eksempel nesen, kinnbena eller andre deler av ansiktet.

Translucent Powder – pudder med blurring-effekt

Løspudderet Translucent Powder er alltid å finne i Gabriels makeupsett. Det er et av verdens mest kjente pudder, takket være dets evne til å glatte ut huden og gi en fin naturlig finish.

Gabriels makeuptips

–Bruk pudderet også i en mørkere tone som solpudder for å få enda mer av pudderets fantastiske blurring-effekt! Da pleier jeg å bruke det kompakte pudderet.

Blush Colour Infusion – rouge på øyelokkene

Når Venus velger rouge til kinnene sine, er Blush Colour Infusion i fargen Infusion Rosé en storfavoritt. Den sarte fargen gir en frisk rødme som du lett kan gjøre mer intens når du vil. Dessuten sitter rougen riktig lenge, og den har en fin naturlig glans.

Venus’ makeuptips

–Legg rouge også på øyelokkene som øyenskygge. Med primer under blir den skikkelig intens! Dessuten er det kjempefint at fargen matcher kinnene dine.

Caviar Stick Eye Colour – vannfast multiprodukt

Øyenskyggeblyanten Caviar Stick Eye Colour er Gabriels favoritt til øynene. Den er kremet, lett å påføre og dessuten vannfast. Den blir akkurat like fin som eyeliner som påført over hele øyelokket.

Gabriels makeuptips

–Jeg elsker å bruke fargen Rosegold som highlighter. Den gir perfekt glow, uten glitter!

Rouge Essentiel Silky Crème Lipstick – leppestift som rødhet

Den myke og fuktende følelsen på leppene gjør Rouge Essentiel Silky Crème Lipstick til Venus’ favoritt. Favorittfargen L’Orange har en lekker oransjerosa tone.

Venus’ makeuptips

–Det kremete og myke leppestiften blir akkurat like fin som kremrouge på kinnene. Fordel den utover med en kost, så blir fargen naturlig.

Laura Mercier

Shop her

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331