Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Slik velger du rett mascara

Slik gjør du
Mascara er et av de viktigste produktene i sminkevesken, men til tross for det enorme utvalget kan det være vanskelig å finne den rette. Trikset er å velge den mascarabørsten som er best for nettopp deg! KICKS forteller deg hvordan.

Megabørste – når du vil maksimere volumet

Store, tykke og megafyldige mascarabørster gir et intenst og dramatisk resultat. Jo tettere børstehårene sitter, desto mer volum får du på vippene. Det kan føles litt vanskelig å håndtere skikkelig store børster, men når du først har fått teken, vil de oppfylle drømmen om maksimale vipper. 

PS! Har du tynne, korte vipper? Bruk vippetang og mascaraprimer for å få et bedre og mer holdbart resultat.

Gummibørste - når du vil ha separerte vipper

Gummibørster er gode til å fordele mascara jevnt på alle vippene. De gir et pent og velseparert resultat, særlig den typen som er formet som en liten kam. Gummibørster gjør det også enkelt å bygge opp volum lag for lag. 

Kjegleforme børste – når du vil ha maksimal lengde på vippene

En børste som er smalere øverst, altså kjegleformet, er perfekt for deg som vil bygge lengde. Disse mascarabørstene gir også litt volum, men holder vippene elegante og separerte, slik at resultatet blir mer naturlig. Den smale tuppen gjør det også lett å komme til alle vippene.

Vinklet børste – når du vil ha perfekt bøyde vipper

En bøyd eller vinklet mascarabørste bidrar til å gi vippene en ordentlig ”schwung” og en fin, holdbar form – nærmest som en innebygd vippetang. Også vinklede børster følger prinsippet om at tykkere børster og tettere strå gir mer volum.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331