Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

1. Start med en primer

Kjøp primer

En primer er den beste basen for en holdbar makeup. Primeren gjør at de etterfølgende produktene fester seg bedre og får din foundation til å holde lenger. For best resultat med primer, sørg for at huden er renset og tilført fuktighet. La gjerne din ansiktskrem synke i noen minutter før du påfører primeren. 

Det finnes primers for alle hudtyper. Har du tørr hud velger du en primer som tilfører fuktighet. For fet hud er det best å bruke en primer som gir en matt finish. 

2. Legg en bra foundation

Kjøp foundation

Å finne riktig nyanse på din foundation som passer din hudtype er avgjørende for en perfekt makeupbase. Rådfør deg med våre skjønnhetseksperter i din nærmeste KICKS-butikk for å få hjelp til å finne riktig foundation for akkurat dine behov, eller sjekk vår store foundationguide. 

Det finnes ulike måter å påføre en foundation, hvordan du gjør det er en smaksak. Varmen fra fingrene gjør at fargen smelter godt inn i huden, mens svamper og pensler gjør det enklere å justere dekningen og få et jevnt resultat. For å unngå stygge kanter mellom kjeve og hals, kan du fortsette å påføre foundation nedover halsen for å tone den ut mot din naturlige hudfarge. 

3. Skjul med concealer

Kjøp concealer

En concealer skjuler de partiene som foundationen ikke helt klarer å dekke, som røde partier rundt nesen, små kviser, mørke ringer under øynene og andre små skjønnhetsfeil. En tyntflytende concealer med lysreflekterende partikler passer best til å skjule mørke ringer under øynene. Vil du at concealeren først og fremst skal dekke kviser, er det bedre at den har en kremete konsistens. Tenk på å velge riktig nyanse på din concealer, slik at den ligger så nær inntil din egen hudtone som mulig. 

4. Fikser med pudder

Kjøp pudder

Nå er det på tide å fiksere makeupen. Det får den til å sitte bedre og vare lenger. Det aller beste er å bruke et gjennomsiktig løspudder. Det er lett å påføre og få jevnt, og det tilfører ingen farge som kan endre eller forstyrre utseendet. 

Begynn med å påføre løspudderet med en pudderpute som du trykker mot huden. Gå deretter over med en pudderbørste for å få bort overflødig pudder,. Da får du en jevn og fin overflate. Hvis du ønsker, kan du supplere med bronzer, rouge eller highlighter på kinnbeina og neseryggen. 

5. Avslutt med settingspray

Kjøp settingspray

Hvis du vil fiksere makeupen ytterligere, kan du avslutte med en settingspray over hele ansiktet. Den gir fuktighet til huden og sørger for at makeupen smelter sammen fint og hindrer at den flasser under dagen. Husk å holde litt avstand fra ansiktet når du sprayer. 

Nå har du den perfekte basen for din makeup!

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331