Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

1. Start med en primer

Kjøp primer

En primer er den beste basen for en holdbar makeup. Primeren gjør at de etterfølgende produktene fester seg bedre og får din foundation til å holde lenger. For best resultat med primer, sørg for at huden er renset og tilført fuktighet. La gjerne din ansiktskrem synke i noen minutter før du påfører primeren. 

Det finnes primers for alle hudtyper. Har du tørr hud velger du en primer som tilfører fuktighet. For fet hud er det best å bruke en primer som gir en matt finish. 

2. Legg en bra foundation

Kjøp foundation

Å finne riktig nyanse på din foundation som passer din hudtype er avgjørende for en perfekt makeupbase. Rådfør deg med våre skjønnhetseksperter i din nærmeste KICKS-butikk for å få hjelp til å finne riktig foundation for akkurat dine behov, eller sjekk vår store foundationguide. 

Det finnes ulike måter å påføre en foundation, hvordan du gjør det er en smaksak. Varmen fra fingrene gjør at fargen smelter godt inn i huden, mens svamper og pensler gjør det enklere å justere dekningen og få et jevnt resultat. For å unngå stygge kanter mellom kjeve og hals, kan du fortsette å påføre foundation nedover halsen for å tone den ut mot din naturlige hudfarge. 

3. Skjul med concealer

Kjøp concealer

En concealer skjuler de partiene som foundationen ikke helt klarer å dekke, som røde partier rundt nesen, små kviser, mørke ringer under øynene og andre små skjønnhetsfeil. En tyntflytende concealer med lysreflekterende partikler passer best til å skjule mørke ringer under øynene. Vil du at concealeren først og fremst skal dekke kviser, er det bedre at den har en kremete konsistens. Tenk på å velge riktig nyanse på din concealer, slik at den ligger så nær inntil din egen hudtone som mulig. 

4. Fikser med pudder

Kjøp pudder

Nå er det på tide å fiksere makeupen. Det får den til å sitte bedre og vare lenger. Det aller beste er å bruke et gjennomsiktig løspudder. Det er lett å påføre og få jevnt, og det tilfører ingen farge som kan endre eller forstyrre utseendet. 

Begynn med å påføre løspudderet med en pudderpute som du trykker mot huden. Gå deretter over med en pudderbørste for å få bort overflødig pudder,. Da får du en jevn og fin overflate. Hvis du ønsker, kan du supplere med bronzer, rouge eller highlighter på kinnbeina og neseryggen. 

5. Avslutt med settingspray

Kjøp settingspray

Hvis du vil fiksere makeupen ytterligere, kan du avslutte med en settingspray over hele ansiktet. Den gir fuktighet til huden og sørger for at makeupen smelter sammen fint og hindrer at den flasser under dagen. Husk å holde litt avstand fra ansiktet når du sprayer. 

Nå har du den perfekte basen for din makeup!

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

Guide til din beste foundation 2021

Slik gjør du
Å finne rett foundation er alfa og omega for en strålende vakker makeupbase. Men det er ikke helt lett å orientere seg i jungelen av foundations. Vi guider deg til din perfekte match!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331