Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal! 30% på Urban Decay All Nighter Setting Såray & 50% på Pixi Glow & Retinol Tonic!

Slik får du fyldige, lange og vakre vipper

Slik gjør du
Mascaraen er kronjuvelen i sminkevesken. Hvilken du velger – og hvordan du påfører den – har enormt mye å si for resultatet. KICKS viser deg mascaraene og vippetipsene som gir deg nøyaktig det utseendet du vil ha.

Separer mer

Liker du øyenvipper som ser nesten naturlige ut, med fjærlett farge og perfekt separering? Da velger du en diskré mascara som gir lengde, med liten og tett børste. Bruk gjerne en brunsvart farge. Da unngår du at øynene blir for hardt markert, og du får vipper som ser ut som dine egne – bare enda finere!

Slik går du frem: Tørk av mascarabørsten på en våtserviett for å ikke få for mye produkt på børsten og vippene. Dra deretter børsten i lange strøk fra vipperøttene til tuppene, uten å sikksakke – da bygger du mer lengde enn volum. Legg bare ett lag, og hopp over nedre vipperad om du vil fremstå som minst mulig sminket. Blir det likevel for mye farge på vippene, børster du lett av overskuddet og eventuelle ujevnheter med en ren mascarabørste.

Best blikk med bøy

Skikkelige dådyrøyne får du når du bøyer øyenvippene godt. Legg grunnlaget med en vippetang, og gi deretter vippene et løft med en mascara som stivner fort og fikserer bøyen. Velg gjerne et vannfast produkt som holder øyenvippene på plass hele dagen og kvelden.

Slik går du frem: Bøy øyenvippene grundig. Begynn nærmest røttene, og bøy litt om gangen helt ut til tuppene, slik at du får en fin vinkel på vippene. Sikksakk med børsten ved vipperøttene, og trykk deretter opp- og bakover samtidig som du fører fargen ut over lengdene. Ha gjerne et ekstra lag mascara på undervippene for å forsterke inntrykket av åpne og runde øyne.

Maks volum

Kraftig volum gir deg øyne som blir lagt merke til! Volummascara med en større, tett børste gir intensitet og passer for deg som liker en dramatisk stil, for eksempel til fest, når vippene gjerne kan gjøre litt av

seg. Mascara med fibrer er også perfekt når du vil bygge maksimalt fyldige vipper. En ekstra kullsvart nyanse forsterker fargen og inntrykket av tette vipper ytterligere. Bruk mascaraprimer hvis du vil ha et ekstra proft og kraftig resultat.

Slik går du frem: Bøy øyenvippene med en vippetang. Arbeid i flere steg, fra røttene til midten av vippene. Bruk en svart, kremet kajalblyant mellom vipperøttene for å gi inntrykk av en supertett vipperad. Påfør et lag mascaraprimer som bygger volum med fibrer, før du sikksakker svart mascara fra røttene og utover. Legg flere lag både over og under øynene, og la tyngden ligge nærmest vipperøttene.

Jo lengre, desto bedre

En lengdemascara passer de aller fleste øyenvipper og er perfekt til hverdags, siden den aldri ser tung eller klumpet ut, men likevel setter vippene i fokus. Bruk kam eller en lang børste med tette børstehår, som separerer godt og får øyenvippene til å se skikkelig lange ut.

Slik går du frem: Bøy vippene med vippetang. Press så langt nede ved røttene som du klarer, for å fremheve lengden maksimalt. Børst på mascara med små bevegelser nærmest vipperøttene, og trekk børsten i lange drag helt ut i tuppene. Påfør to lag for å få tydelig markerte vipper. Fremhev lengden på undervippene – det enkleste er å dreie børsten nedenifra, slik at du får pent separerte vipper.

Tipsene som gleder vippene!

1. Aldri mer klumper
Trikset når du vil ha flere lag mascara uten klumper, er å bruke et produkt som tørker sakte – eller jobbe raskt. Straks mascaraen er tørr, har det lett for å klumpe seg når du har på mer.

2. Bøy på rett måte
Vippetang er et must for å få perfekte vipper! Bøy alltid vippene først, så ødelegger du ikke øyesminken eller vippene.

3. Forleng vippene
Har naturen utstyrt deg med korte vipper? Hjelp dem med et serum som stimulerer lengde og fylde.

4. Bygg opp fra grunnen
En mascaraprimer inneholder fibrer som gjør at vippene får mer volum og lengde. De fleste primere pleier også vippene.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331