Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
 • Fri frakt over 99 kr
  Fri frakt over 99 kr
 • Poeng på alle kjøp
  Poeng på alle kjøp
 • Hjemlevering
  Hjemlevering

MEMBERS ONLY! 50% på Beautyact Iconic Glow Kit & 30% på Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade. Maks 3 pr produkt og kunde.

Slik bruker og påfører du Xlash øyevippeserum

Eksperttips
Vipper så lange og fyldige at de nesten er borti brynsbenet – høres det ut som en drøm for deg? KICKS forteller alt om Xlash øyevippeserum – hvordan det hjelper vippene dine å bli lengre, og hvordan du bruker serumet for best mulig resultat.

For mange av oss er øynene et viktig steg både i makeup og hudpleie, og få ting kvikker opp mer enn et par fyldige, blafrende øyevipper. Dessverre er det få forunt å bli født med naturlig lange og tykke vipper. Derfor vender vi blikket mot øyevippeserum – som på naturlig måte gjør vippene både lengre og tykkere. KICKS forteller alt du trenger å vite om Sveriges bestselgende øyevippeserum Xlash – hvordan det fungerer, og hvordan du skal bruke det for å få best mulig resultat.

Hvordan fungerer Xlash øyevippeserum?

Før vi forteller hvordan du skal påføre og bruke Xlash for å få lange, fine vipper, kan det være lurt å kjenne til hvordan øyevippeserum fungerer. Og det krever i seg selv en beskrivelse av øyevippens livssyklus. Hver enkelt øyevippe har nemlig sin egen individuelle livssyklus, og dermed vokser vippene i forskjellig tempo. Livssyklusen starter med en aktiv fase der vippene vokser i rasende fart, og når de har nådd sin maksimale lengde, begynner hårsekken å skrumpe inn for så å gå inn i en hvilefase. Ingrediensene i Xlash serum forlenger vekstfasen og stimulerer hårsekkene til å produsere nye hårceller og øke veksten. Innholdet består blant annet av vitaminet biotin, fuktfavoritten hyaluronsyre og peptider. Sammen jobber de for å styrke vippene, gjøre dem lengre og sunnere!

Hvordan påfører jeg Xlash serum for best mulig resultat?

For at vippene skal kunne vokse og bli så lange som mulig, er det viktig å bruke og påføre serumet på riktig måte. Her veileder vi deg trinn for trinn hvordan du gjør det. 

 1. Rens ansiktet og pass på at rester fra både sminke og hudpleie er borte før du bruker serumet.
 2. Påfør et tynt lag Xlash øyevippeserum på øverste vippekant. Prøv å påføre produktet så nær vippene som mulig.
 3. Gjenta prosedyren én gang daglig (helst om kvelden før du skal sove) i 28 dager.

Hvor ofte bør jeg bruke Xlash øyevippeserum?

Xlash øyevippeserum gir deg tykkere vipper etter ca. 1 måneds bruk – 28 dager for å være nøyaktig. Og det beste resultatet får du ved å påføre øyevippeserumet langs vippekanten én gang daglig i 1–2 måneder. Du skal helst bruke Xlash øyevippeserum om kvelden. Når du opplever at vippene dine har blitt tykkere og lengre, trenger du ikke bruke serumet like ofte, men påfør det 2–3 ganger i uken for å opprettholde resultatet.

Hjelp! Jeg mister øyevipper – er det en bivirkning av Xlash vippeserum?

Ifølge Xlash er det ikke rapportert noen bivirkninger som å miste øyevipper i deres egne sikkerhetstester. Å miste øyevipper er en naturlig del av øyevippenes livssyklus. Når du har mistet et vippehår, starter øyevippens livssyklus på nytt, og en ny vippe vil begynne å vokse ut. Siden alle øyevippene har hver sin individuelle livssyklus, er det ikke sannsynlig at du vil miste alle vippene samtidig, men hvis du opplever at du mister flere vipper enn vanlig og er urolig, kan det være lurt å rådføre seg med en lege for å utelukke andre årsaker, som for eksempel stress.

Les mer

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

Guide til din beste foundation 2021

Slik gjør du
Å finne rett foundation er alfa og omega for en strålende vakker makeupbase. Men det er ikke helt lett å orientere seg i jungelen av foundations. Vi guider deg til din perfekte match!

Slik får du fyldige, lange og vakre vipper

Slik gjør du
Mascaraen er kronjuvelen i sminkevesken. Hvilken du velger – og hvordan du påfører den – har enormt mye å si for resultatet. KICKS viser deg mascaraene og vippetipsene som gir deg nøyaktig det utseendet du vil ha.

Slik velger du rett ansiktsspray

Slik gjør du
Fuktighetsgivende, makeupforberedende og fikserende – det finnes en ansiktsspray til ethvert behov. Men hvilken gjør hva? Vi hjelper deg med å velge rett!

Slik får du makeupen til å sitte - steg for steg

Slik gjør du
Makeup som holder hele arbeidsdagen og festkvelden, er bare noen enkle trinn unna. Med rett teknikk og gode produkter får du makeupen til å sitte fjellstøtt. Vi viser deg hvordan!

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2022Kundeservice 955 10 331