Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Sånn setter du på løsvipper

Eksperttips
Får du ikke helt til å skape perfekte løsvipper? KICKS makeupartist viser deg – trinn for trinn – hvordan du setter på lekre løsvipper som setter øynene dine i fokus!

Få perfekte løsvipper

Shop løsvipper her

Trinn 1 – Bøy øyevippene
En vippetang er et must for å få perfekte vipper! Bøy alltid vippene først, så unngår du at øyemakeupen eller vippene blir ødelagt. Bøy øyevippene nøye i flere omganger. Start nærmest røttene og bøy i små trinn hele veien ut til tuppene, slik at du får en lekker vinkel på vippene.

Trinn 2 – Marker vippekanten
Bruk en svart, kremet kajal langs vippekanten for å skape et inntrykk av en supertett vippekant. Hvis du vil, kan du også legge en tynn, flytende eyeliner tett inntil øyevippene dine. Når vippekanten er markert, kan man ikke se kanten på løsvippene.

Trinn 3 – Mål riktig lengde
Løsvipper har ofte en stiv kant, noe som kan få dem til å miste taket i øyekrokene. Bøy løsvippene noen ganger, slik at de blir mer elastiske og passer bedre til øynenes runde fasong. Mål deretter løsvippene mot øynene dine og klipp av ytterkanten slik at de får riktig lengde.

Trinn 4 – Legg lim på løsvippene
Legg lim på løsvippenes kant og vent i 20 sekunder, til limet blir litt seigt. Når limet ikke er like flytende er det lettere å feste løsvippene.

Trinn 5 – Fest løsvippene
Fest løsvippene i den ytterste øyekroken først, og legg dem så tett inntil resten av vippekanten. Klem med fingrene eller trykk med en liten pensel for å få kanten på løsvippene så nær dine egne vipper som mulig. Husk å ikke feste dem lenger ut enn der dine egne vipper starter, for det kan få øynene til å se tunge ut.

Trinn 6 – Legg til små vipper for mer effekt
Fest mindre løsvipper i ytterste øyekant for ekstra effekt. Du fester dem enkelt med en pinsett, som også gjør det lettere å kontrollere retningen slik at de ikke blir skjeve.

Trinn 7 – Skjul limet
Limet blir gjennomsiktig etter et par minutter, når det har tørket helt. Hvis limet fortsatt er synlig et sted, kan du skjule det med flytende eyeliner. Mal eyelineren forsiktig på limet med en smal pensel der det er nødvendig.

Trinn 8 – Påfør mascara
Påfør et lag svart mascara på vippene både over og under øynene. Dra børsten i lange sveip fra vipperøttene til tuppene, uten å gå i sikk-sakk. Slik skaper du mer lengde enn volum. Legg mest mascara ved vipperøttene og mindre på tuppene, for å unngå at vippene blir for tunge og smuldrer.

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331