Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Sånn setter du på løsvipper

Eksperttips
Får du ikke helt til å skape perfekte løsvipper? KICKS makeupartist viser deg – trinn for trinn – hvordan du setter på lekre løsvipper som setter øynene dine i fokus!

Trinn 1 – Bøy øyevippene
En vippetang er et must for å få perfekte vipper! Bøy alltid vippene først, så unngår du at øyemakeupen eller vippene blir ødelagt. Bøy øyevippene nøye i flere omganger. Start nærmest røttene og bøy i små trinn hele veien ut til tuppene, slik at du får en lekker vinkel på vippene.

Trinn 2 – Marker vippekanten
Bruk en svart, kremet kajal langs vippekanten for å skape et inntrykk av en supertett vippekant. Hvis du vil, kan du også legge en tynn, flytende eyeliner tett inntil øyevippene dine. Når vippekanten er markert, kan man ikke se kanten på løsvippene.

Trinn 3 – Mål riktig lengde
Løsvipper har ofte en stiv kant, noe som kan få dem til å miste taket i øyekrokene. Bøy løsvippene noen ganger, slik at de blir mer elastiske og passer bedre til øynenes runde fasong. Mål deretter løsvippene mot øynene dine og klipp av ytterkanten slik at de får riktig lengde.

Trinn 4 – Legg lim på løsvippene
Legg lim på løsvippenes kant og vent i 20 sekunder, til limet blir litt seigt. Når limet ikke er like flytende er det lettere å feste løsvippene.

Trinn 5 – Fest løsvippene
Fest løsvippene i den ytterste øyekroken først, og legg dem så tett inntil resten av vippekanten. Klem med fingrene eller trykk med en liten pensel for å få kanten på løsvippene så nær dine egne vipper som mulig. Husk å ikke feste dem lenger ut enn der dine egne vipper starter, for det kan få øynene til å se tunge ut.

Trinn 6 – Legg til små vipper for mer effekt
Fest mindre løsvipper i ytterste øyekant for ekstra effekt. Du fester dem enkelt med en pinsett, som også gjør det lettere å kontrollere retningen slik at de ikke blir skjeve.

Trinn 7 – Skjul limet
Limet blir gjennomsiktig etter et par minutter, når det har tørket helt. Hvis limet fortsatt er synlig et sted, kan du skjule det med flytende eyeliner. Mal eyelineren forsiktig på limet med en smal pensel der det er nødvendig.

Trinn 8 – Påfør mascara
Påfør et lag svart mascara på vippene både over og under øynene. Dra børsten i lange sveip fra vipperøttene til tuppene, uten å gå i sikk-sakk. Slik skaper du mer lengde enn volum. Legg mest mascara ved vipperøttene og mindre på tuppene, for å unngå at vippene blir for tunge og smuldrer.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331