Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Sånn finner du riktig concealer

Eksperttips
Concealeren er tryllestaven i sminkepungen som får alt fra mørke ringer til røde prikker til å forsvinne. KICKS sin makeupartist Åsa, guider deg til de riktige produktene – og gir deg eksperttipsene som hjelper deg å kamuflere som en proff!

Hvilken concealer er best for å skjule mørke ringer?
– Trøtthetstegn skjules aller best med en flytende, lysreflekterende concealer, som lysner og skjuler den mørke fargen uten å bli kakete eller legge seg i linjer. Lysrefleksjonen har både en lysnende og løftende effekt, slik at hele øyeområdet ser mer våkent ut. Jeg velger en lakserosa tone når ringene under øynene er skikkelig gjenstridige. Den varme tonen er en miks av rødt, oransje og gult og skjuler derfor både grønt, blått og lilla – de nyansene som avslører at du har sovet for lite.
Hvordan skjuler jeg effektivt røde prikker og rødhet?
– Jeg velger som regel en concealer i en nyanse som matcher hudtonen, men når rødheten er tydelig, er et fargekorrigerende produkt i gult eller grønt toppen. Større blussende områder kamufleres best med en lett, flytende concealer eller gultonet primer. Røde prikker, som kviser og sprengte blodkar, skjuler man derimot best med en maksimalt dekkende concealer i kremet eller fast form. Velg et produkt som ikke er for lyst. Feil farge risikerer å fremheve i stedet for å skjule.
Hvilken farge skal jeg velge for å dempe pigmentflekker?
– Aprikosfarge i ulike mørkhetsgrader nøytraliserer bruntonede aldersflekker eller solflekker på alle hudfarger. Jeg syns resultatet blir aller best hvis du legger concealer på pigmenteringen før du påfører foundation, slik at sluttresultatet matcher hudfargen så godt som mulig.
Skal man legge concealer før eller etter foundation?
– Det kommer an på hva du vil skjule. Concealer under øynene legger jeg helst etter foundation så jeg ser hvor mye som må dekkes og ikke bruker mer produkt enn nødvendig. Hvis du derimot trenger høy dekning, for eksempel på en hissig kvise, blir resultatet best om den røde fargen dempes med concealer både før og etter foundation.
Hvordan får jeg concealeren til å holde seg?
– Pudder er hemmeligheten bak nesten all fiksering av makeup. Hvis du pudrer som siste steg, sitter concealeren sikkert. Pudder med matt finish er best når du skjuler kviser, mens lett lysreflekterende finish er fint under øynene.

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331