Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Sånn får du en glamorøs nyttårslook

Trend
For den mest glamorøse kvelden i året er makeuplooken din ekstra viktig. Og selvfølgelig er det en god unnskyldning til å investere i både glitter og falske øyevipper! KICKS makeup-artist Åsa Östergren viser - steg for steg - hvordan man fikser et makeuplook som er like trendy som den er glamorøs.

Sånn gjør du

Steg 1 - Grunning med primer
Påfør en primer for øynene på øyelokkene. En primer gjør øyenskyggen din jevnere, mer intens og mye mer holdbar, så du kan være sikker på at sminken din er like pen klokkeb tolv som den var da du dro hjemmefra.

Steg 2 - Legg til glitter
Påfør en glitrende gullskygge på øyelokkene. Start nærmest øyenvippene og arbeid deg opp til globallinjen med pressende bevegelser. Hvis du trykker med sminkebørsten i stedet for å børste, unngår du at det drysserøyenskygge under øynene.

Steg 3 - Sett på falske vipper
Klipp falske øyevipper slik at lengden passer til øynene dine. Ta deretter lim på kanten av løsvippene og vent i 20 sekunder, slik at limet tørker litt. Når limet ikke er like rennende, er det lettere å feste løsvippene. Fest dem deretter til det ytre hjørnet av øyet, og plasser dem nær vippekanten din. Klem med fingrene eller trykk med en liten børste for å få den løsevippekanten så nær dine egne vipper som mulig.

Steg 4 - Vær raus med mascaraen
Påfør sjenerøst med svart mascara. Påfør minst et lag svart mascara på de nedre vippene og to strøk på de øvre for å fremheve øynene dine maksimalt.

Steg 5 - Ta på lipgloss
Påfør en speilblank lipgloss på leppene i en fin, lys nudtone.

Steg 6 - Mer glitter
Topp lipglossen med en gullglitrende øyenskygge. Fokuser på midten av munnen, så får du en ekstra fyldig volumeffekt.

Få looken

Shop makeup

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331