Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Sånn bruker du beautyhelten MAC FIX+

Eksperttips
Er det en fuktgivende ansiktsspray? En primer? Eller en fikseringsspray? MACs ikoniske Fix+ er faktisk alt dette – og mye mer! Vi avslører smarte beauty hacks slik at du kan få mest mulig ut av denne populære beautyhelten.

Opplev MAC FIX+

Shop MAC her

BEAUTY HACK 1: FÅ MAKEUPEN TIL Å HOLDE LENGER.
Spray MAC Fix+ på huden før du legger makeup, så får du et jevnere resultat samtidig som looken holder seg mye lenger.

BEAUTY HACK 2: FIKSER OG FÅ EN NATURLIG FINISH.
Når du sprayer Fix+ over den ferdige makeupen, ”låser” du den på plass samtidig som den også hjelper til å få foundation, concealer, pudder og rouge til å smelte perfekt sammen og bli ett med huden. Resultatet er en sømløs og naturlig finish.

BEAUTY HACK 3: TILFØR FUKTIGHET I LØPET AV DAGEN.
Huden kan lett bli litt tørr og gusten etter en dag foran dataskjermen. Fix+ inneholder pleiende vitaminer og mineraler som bidrar til å tilføre fuktighet og friske opp huden, og dessuten koffein som kvikker opp huden etter en lang dag. Tips! Oppbevar Fix+ i kjøleskapet, så gir den en ekstra oppfriskende og svalende følelse.

BEAUTY HACK 4: INTENSIVER FARGENE I MAKEUPEN.
Hvis du liker sterke farger, glitter og makeup med mye pigmenter, er dette et tips for deg. Dypp makeupkosten eller penselen i produktet du skal bruke, og spray så på litt Fix+ før du påfører produktet som vanlig. Dette vil gjøre fargepigmentene i produktet mer intense samtidig som fuktigheten i Fix+ får makeupen til å holde lenger, uten å slippe eller drysse fra huden etter noen timer.

BEAUTY HACK 5: FORVANDLE ØYENSKYGGEN TIL EYELINER.
Dypp en linerpensel i favorittøyenskyggen og spray deretter litt Fix+ rett på penselen. Vips, så har du en ny favoritteyeliner! Perfekt når du vil prøve trenden med fargerike eller glitrende eyelinere.

Visste du at...

MAC Fix+ kommer i flere andre varianter i tillegg til den bestselgende originalen. Fix+ Magic Radiance inneholder hyaluronsyre og vitamin C, og gir deg ekstra mye fuktighet og glød. Fix+ Matte passer for deg som har fet hud og ønsker en mattere finish. Dessuten kommer Fix+ med flere forskjellige dufter. Ta en titt på dem på kicks.no, eller besøk din nærmeste KICKS-butikk for å finne din personlige favoritt. Velkommen!

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331