Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SALG! Gjør et kupp på fantastiske beautyprodukter!

Sånn bruker du beautyhelten MAC FIX+

Eksperttips
Er det en fuktgivende ansiktsspray? En primer? Eller en fikseringsspray? MACs ikoniske Fix+ er faktisk alt dette – og mye mer! Vi avslører smarte beauty hacks slik at du kan få mest mulig ut av denne populære beautyhelten.

BEAUTY HACK 1: FÅ MAKEUPEN TIL Å HOLDE LENGER.
Spray MAC Fix+ på huden før du legger makeup, så får du et jevnere resultat samtidig som looken holder seg mye lenger.

BEAUTY HACK 2: FIKSER OG FÅ EN NATURLIG FINISH.
Når du sprayer Fix+ over den ferdige makeupen, ”låser” du den på plass samtidig som den også hjelper til å få foundation, concealer, pudder og rouge til å smelte perfekt sammen og bli ett med huden. Resultatet er en sømløs og naturlig finish.

BEAUTY HACK 3: TILFØR FUKTIGHET I LØPET AV DAGEN.
Huden kan lett bli litt tørr og gusten etter en dag foran dataskjermen. Fix+ inneholder pleiende vitaminer og mineraler som bidrar til å tilføre fuktighet og friske opp huden, og dessuten koffein som kvikker opp huden etter en lang dag. Tips! Oppbevar Fix+ i kjøleskapet, så gir den en ekstra oppfriskende og svalende følelse.

BEAUTY HACK 4: INTENSIVER FARGENE I MAKEUPEN.
Hvis du liker sterke farger, glitter og makeup med mye pigmenter, er dette et tips for deg. Dypp makeupkosten eller penselen i produktet du skal bruke, og spray så på litt Fix+ før du påfører produktet som vanlig. Dette vil gjøre fargepigmentene i produktet mer intense samtidig som fuktigheten i Fix+ får makeupen til å holde lenger, uten å slippe eller drysse fra huden etter noen timer.

BEAUTY HACK 5: FORVANDLE ØYENSKYGGEN TIL EYELINER.
Dypp en linerpensel i favorittøyenskyggen og spray deretter litt Fix+ rett på penselen. Vips, så har du en ny favoritteyeliner! Perfekt når du vil prøve trenden med fargerike eller glitrende eyelinere.

Visste du at...

MAC Fix+ kommer i flere andre varianter i tillegg til den bestselgende originalen. Fix+ Magic Radiance inneholder hyaluronsyre og vitamin C, og gir deg ekstra mye fuktighet og glød. Fix+ Matte passer for deg som har fet hud og ønsker en mattere finish. Dessuten kommer Fix+ med flere forskjellige dufter. Ta en titt på dem på kicks.no, eller besøk din nærmeste KICKS-butikk for å finne din personlige favoritt. Velkommen!

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331