Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal! 30% på Urban Decay All Nighter Setting Såray & 50% på Pixi Glow & Retinol Tonic!

Sabina Ddumba: Pappa lærte meg å ta hudpleie på alvor

Intervju
Den svenske soulsangeren Sabina Ddumba liker å prøve nye hudpleieprodukter. Til KICKS forteller hun også hvilken makeupfavoritt hun har med seg overalt, og om sin nye kjærlighet – til håret sitt.

 

Hva er din favorittkategori innen skjønnhet? 
– Hudpleie! Jeg har veldig mange hudpleieprodukter hjemme. Det kommer fra oppveksten. Vi gikk aldri hjemmefra uten å smøre inn ansiktet først. Pappa var også veldig nøye med at vi skulle vaske ansiktet morgen og kveld. Vaske ansiktet og pusse tennene, det slapp vi aldri unna! Han lærte meg virkelig å ta hudpleie på alvor, ha ha. Av og til er hudpleierutinen min lang, av og til kort. Det kommer an på hva jeg føler for akkurat den dagen. Jeg prøver gjerne forskjellige merker og produkter. Men den omfatter alltid rens og fuktighetsgivende dag- eller nattkrem. Så veksler jeg mellom serum som tilfører fuktighet, og serum som gir glød. Jeg elsker glød! 

Har du noen favorittprodukter som følger deg år etter år? 
– Øyebrynsblyant og leppestift må jeg alltid ha med meg. Brynsblyanten er like viktig som bankkortet når jeg går ut – jeg går ingen steder uten den! På leppene vil jeg enten ha nudefarget leppestift eller rød, og da mener jeg sjokkrød leppestift som gir en skikkelig wow-følelse og nesten gjør vondt i øynene, ha ha! 

Hvordan blir du påvirket av makeup? 
– På vanlige dager nøyer jeg meg som regel med øyebrynsblyanten og kanskje litt leppestift. Men som artist har sminke alltid vært veldig viktig for meg. Makeup er en del av prosessen når jeg gjør meg klar for å stå på scenen, og det er litt som at sminken er en del av sceneantrekket. Det har skjedd flere ganger i løpet av karrieren at makeupartistene ikke har hatt produkter for hudtonen min, og da har jeg måttet ordne makeupen selv. Nå sørger jeg alltid for å jobbe med et team som jeg stoler på. De siste årene har enkelte store varemerker utvidet makeupsortimentet med flere nyanser, så det har helt klart skjedd noe, men flere må bli flinkere til å lage sminke til alle hudtoner. 

Hva slags forhold har du til håret ditt? 
– Oi, det er et veldig spesielt forhold, litt hat/kjærlighet. Omtrent som med en vanskelig nabo. Vi bor i samme hus, så selv om vi er uenige om det meste, må vi lære oss å leve sammen, ha ha! Men i det siste har jeg begynt å sette pris på håret mitt, særlig fordi det kan se ut på så mange forskjellige måter, avhengig av om jeg fletter det, styler det glatt eller kjører afro. Håret gjør ofte akkurat som det vil, men jeg har begynt å venne meg til det, og vi lærer gradvis å leve sammen. 

Hvilken type dufter liker du? 
– Parfyme er noe jeg synes føles luksuriøst, kanskje fordi jeg ikke bruker det hver dag. Men jeg velger alltid dufter som jeg synes er oppfriskende, slik at følelsen av nettopp å ha kommet ut av dusjen holder seg hele dagen. 

Hva er skjønnhet for deg? 
– Skjønnhet er mer enn bare hvordan du ser ut. Skjønnhet er hvordan du føler deg. Skjønnhet er en følelse og måten du forholder deg til deg selv på. 

Les mer

Nå kan alle bruke luksuriøs leppestift fra Balmain

Intervju
Balmain, med sjefdesigner Olivier Rousteing i spissen, kler opp kjendisene i eksklusive og glamorøse plagg. Nå kan du også pynte deg med Balmain – på leppene! I samarbeid med L´Oréal Paris har Balmain utviklet en eksklusiv leppestiftkolleksjon.

Look: We wish you a berry christmas

Slik gjør du
Det finnes mange makeupmyter. At alle kler rød leppestift, er ikke en av dem. Det gjelder bare å finne en nyanse som kler nettopp deg. Vi viser det hvordan.

Look: When in doubt wear red

Slik gjør du
Sotede øyne er et sikkert vinner til alle fester. I år kan du oppdatere partystilen med en rustrød skygge i stedet for den klassisk svarte eller brune. Du vil bli overrasket over hvordan det får øynene til å stråle! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Look: Now is your time to shine

Slik gjør du
Øyenskyggeprimer sørger for at looken holder hele partynatten lang! Hvis det er en tid på året du virkelig ikke skal spare på glitter og stas i makeupen, er det selvsagt til jul og nyttår! Vi viser deg hvordan det skal gjøres!

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Sminketrend 2017: Bak scenen med MAC Cosmetics

Intervju
Ingen moteuke uten makeup fra MAC. Du ser produktene deres bak scenen på nesten alle motevisninger i verden. Her avslører MACs makeupartist Massimo Mazzotta Møller hvilke stiler og produkter som er in denne sesongen.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

More of you: Do the bright thing

Slik gjør du
En enklere måte å fornye seg på er å prøve farger du aldri har brukt før. I dag finnes det øyenskygger i alle slags farger, i både skimrende og matte nyanser.

More of you: Release the pink power

Slik gjør du
Rosa er en fin farge til leppene, enten du velger en svakt farget leppebalsam eller lipgloss for å få et florlett og naturlig resultat, eller du vil fleske til med en kraftig pigmentert leppestift eller flytende leppestift som her.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331