Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt
    Fri frakt
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

ENDELIG HER! Adventskalendere! FRI FRAKT!

Sabina Ddumba: Pappa lærte meg å ta hudpleie på alvor

Intervju
Den svenske soulsangeren Sabina Ddumba liker å prøve nye hudpleieprodukter. Til KICKS forteller hun også hvilken makeupfavoritt hun har med seg overalt, og om sin nye kjærlighet – til håret sitt.

 

Hva er din favorittkategori innen skjønnhet? 
– Hudpleie! Jeg har veldig mange hudpleieprodukter hjemme. Det kommer fra oppveksten. Vi gikk aldri hjemmefra uten å smøre inn ansiktet først. Pappa var også veldig nøye med at vi skulle vaske ansiktet morgen og kveld. Vaske ansiktet og pusse tennene, det slapp vi aldri unna! Han lærte meg virkelig å ta hudpleie på alvor, ha ha. Av og til er hudpleierutinen min lang, av og til kort. Det kommer an på hva jeg føler for akkurat den dagen. Jeg prøver gjerne forskjellige merker og produkter. Men den omfatter alltid rens og fuktighetsgivende dag- eller nattkrem. Så veksler jeg mellom serum som tilfører fuktighet, og serum som gir glød. Jeg elsker glød! 

Har du noen favorittprodukter som følger deg år etter år? 
– Øyebrynsblyant og leppestift må jeg alltid ha med meg. Brynsblyanten er like viktig som bankkortet når jeg går ut – jeg går ingen steder uten den! På leppene vil jeg enten ha nudefarget leppestift eller rød, og da mener jeg sjokkrød leppestift som gir en skikkelig wow-følelse og nesten gjør vondt i øynene, ha ha! 

Hvordan blir du påvirket av makeup? 
– På vanlige dager nøyer jeg meg som regel med øyebrynsblyanten og kanskje litt leppestift. Men som artist har sminke alltid vært veldig viktig for meg. Makeup er en del av prosessen når jeg gjør meg klar for å stå på scenen, og det er litt som at sminken er en del av sceneantrekket. Det har skjedd flere ganger i løpet av karrieren at makeupartistene ikke har hatt produkter for hudtonen min, og da har jeg måttet ordne makeupen selv. Nå sørger jeg alltid for å jobbe med et team som jeg stoler på. De siste årene har enkelte store varemerker utvidet makeupsortimentet med flere nyanser, så det har helt klart skjedd noe, men flere må bli flinkere til å lage sminke til alle hudtoner. 

Hva slags forhold har du til håret ditt? 
– Oi, det er et veldig spesielt forhold, litt hat/kjærlighet. Omtrent som med en vanskelig nabo. Vi bor i samme hus, så selv om vi er uenige om det meste, må vi lære oss å leve sammen, ha ha! Men i det siste har jeg begynt å sette pris på håret mitt, særlig fordi det kan se ut på så mange forskjellige måter, avhengig av om jeg fletter det, styler det glatt eller kjører afro. Håret gjør ofte akkurat som det vil, men jeg har begynt å venne meg til det, og vi lærer gradvis å leve sammen. 

Hvilken type dufter liker du? 
– Parfyme er noe jeg synes føles luksuriøst, kanskje fordi jeg ikke bruker det hver dag. Men jeg velger alltid dufter som jeg synes er oppfriskende, slik at følelsen av nettopp å ha kommet ut av dusjen holder seg hele dagen. 

Hva er skjønnhet for deg? 
– Skjønnhet er mer enn bare hvordan du ser ut. Skjønnhet er hvordan du føler deg. Skjønnhet er en følelse og måten du forholder deg til deg selv på. 

Les mer

Velg rett øyenskyggepalett fra Urban Decay

Eksperttips
Paletten er uten tvil sminkeveskens superstjerne. En av de mest populære og omtalte er øyenskyggepaletten Naked fra Urban Decay, en moderne makeupklassiker som fås i mange varianter. Vi hjelper deg med å finne den som passer for nettopp deg!

Glitre som Linda Hallberg med Flash Crayons

Intervju
Stikkordet for den svenske makeupartisten og bloggstjernen Linda Hallbergs egne produkter er flerbruk. Både palettene og blyantene er laget for å kunne brukes på mange måter.

Skummel halloweensminke

Slik gjør du
Det nærmer seg Halloween, og antrekket er klart. Men du må ikke glemme det viktigste – skikkelig skummel sminke!

Sminkeguide: base – all about that base!

Eksperttips
Spør du makeupartister hva som er viktigst for å få en pen og proff makeup, svarer de garantert: underlaget! KICKS viser deg fire enkle trinn som gir deg et perfekt grunnlag for makeupen.

Expertens sminketips: Få perfekt base med primer

Eksperttips
Primer får foundationen til å holde både bedre og lenger. Makeupartisten Sebastian Gradzik, fra primerekspertene Smashbox, gir oss tipsene som gjør underlaget enda penere.

Finn riktig foundation: Cushion foundation eller stick?

Eksperttips
Flytende, kompakt – eller kanskje stick eller cushion? Her er alt du trenger å vite for å velge riktig foundation.

Moderne skjønnhet med Victoria’s Secrets Elsa Hosk

Intervju
Modellen og Victoria’s Secret engelen Elsa Hosk er Biotherms nye ambassadør. Her forteller hun hvordan hun tar vare på den følsomme huden sin, hvilke favoritter hun har i toalettvesken, og hvorfor hun alltid blir så fin på bilder.

Klassisk eyeliner med vinge – sånn lager du den

Slik gjør du
Eyeliner er kjempefint, men av og til kan det være vanskelig. Med noen enkle, smarte eyelinerknep kan du også få til den perfekte streken! KICKS makeupartist Åsa viser hvordan du gjør – trinn for trinn.

Slik legger du den perfekte makeupbasen - steg for steg!

Slik gjør du
En fin makeup begynner med en perfekt base. Men det er ikke alltid like lett å finne riktig nyanse eller produkt. Følg vår guide til en naturlig makeupbase som holder hele dagen. Slik gjør du for å få den perfekte makeupbasen:

Primer – makeupartistenes favoritt

Intervju
Med den rette primeren får du en makeupbase som holder hele dagen! Vi gir deg eksperttips fra sjefmakeupartist hos Smashbox, Lori Taylor Davis.

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter
Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331